MALI VODIČ ZA PREŽIVLJAVANJE MUNDIJALA ZA – ŽENE

0
595

Danas počinje Svjetsko nogometno prvenstvo, a za sve one pripadnice ljepšeg spola koje ne znaju ni koliko igrača ima koja momčad donosimo mali vodič za preživljavanje mundijala.

1. Bitno je zapamtiti da se SP u nogometu održava svake četiri godine. Izdržite tih mjesec dana.

2. Prvenstvo se igra u Brazilu i to u večernjim terminima zbog vremenske razlike. Najranija utakmica počinje u 18 sati, a najkasnija u ponoć. Večeras Hrvatska otvara s Brazilom u 22 sata.

Iskoristite zato popodne za druženje s njim, a večeri mu prepustite i nemojte ga pitati kad se vratio kući s gledanja tekme.

P. S. Utakmica traje 90 minuta, plus poluvrijeme, eventualno produžeci i pucanje penala.

3. Najboljedanima kada igra njegov tim ne planirate zajedničke aktivnosti.

Radije otiđite u kino s prijateljicom, posjetite kozmetičarku, pročitajte knjigu, izađite u grad. Iskoristite to vrijeme za sebe i nadoknadite propušteno. Aktivnosti s djecom suprugu ostavite za trenutke kad se ne igra.

4. Probajte dati nogometu priliku i odgledati barem jednu tekmu s njim. Možda vas ponese navijački zanos. Ako ništa drugo, neki su igrači zaista zgodni. Samo to nemojte reći na glas. Nije bitno kako izgledaju već kako igraju!

Možete probati i organizirati gledanje tekme sa svojim prijateljicama. S njima na glas komentirajte što god vam drago.

5. Dogovorite zajedničke aktivnosti u terminima kad nema utakmica. Otiđite na izlet u subotu, na primjer, ili rezervirajte vikend za dvoje nakon što sudac posljednjim zviždukom označi kraj prvenstva.

6. Ako želite zaraditi dodatne bodove, napunite hladnjak njegovim omiljenim pićem i osigurajte dovoljno grickalica. Predložite mu da pozove prijatelje da gledaju utakmicu kod vas.

7. Zaposlite ga kad ne gleda utakmicu. Neka iznese smeće, prostre veš, opere suđe i pomogne vam u kućanskim poslovima. Nemojte mu to predlagati dok traje utakmica.

8. Ako želite mir u kući, nemojte mu reći “to je samo igra” ako njegov tim izgubi utakmicu.

vecernji.hr

Komentari

comments