MANEDRA COMPANY PREDSTAVLJA NOVITETE U RASVJETI

0
169

Posvećeno svima onima za koje svjetlo je važno, koji znaju da je svaka soba, svaki objekt i svaki projekt jedinstven. Za sve kreativce i dizajnere koji žele napraviti nešto novo i izvanredno svaki dan. Za sve one koji žele postaviti savršenu raspoloženje i atmosferu, za one koji žele da stvore savršen ambijent u prostoru,a da se uklapa u arhitektonska rešenja..

Bez ikakvih ograničenja ili pritiska.

Posebno dizajnirano za vas, da ispuni sve jedinstvene želje i zahtjeve. Stvoren i da upotpuni asortiman pojedinačnih specijalnih rasvjetnih rješenja.

Napredna tehnologija integrisana u grupi rasvjete MAGIQ WALLWASH, razvijen od strane PROLICHT je obitelj sofisticiranih reflektora koji savršeni za scenu, arhitekturu i dizajn interijera. Moduli s pet integriranih spotova stvara majstorski dojam kao apsolutno ravnomjerno rasprostranjeno svjetlo. MAGIQ je također dostupan kao samostalan modul s četiri ili osam mjesta.


MAGIQ COLOR DOUBLE je modul s osam mjesta koja se mogu ugraditi u stropove. Ovi moduli mogu se integrirati u sustav rimless kanala (2LOOK4LIGHT). Moduli sustava su također dostupni s prigušivanjem (DALI).

Ono što ovu priču upotpunjuje jeste široki spektar boja kojima možete ukrasiti vaša rasvjetna tijela, bojiti ih bojom vašeg namještaja ili elemenata koji dominiraju prostorom koji želite osvjetiliti. Na raspolaganju su vam 25 različitih boja kojima možete staviti pečat na vašu rasvjetu.


Pratite Manedru i na Facebooku

NO COMMENTS