MANEDRA COMPANY I TRILUX KAO REZULTAT IMAJU SAVRŠENO SVJETLO

0
87

Trilux je osnovan u 1912 godine u Mendenu u Njemačkoj. Vođen željom da stvara novo svjetlo, osnivač Wilhelm Lenze daje prioritet istraživanju i razvoja od samog početka nastanka. Vrijednosti koje je on zagovarao protežu se i danas u kompaniji Trilux: predanost inovaciji, duboko ukorijenjeno vjerovanje u kvalitetu i oštro oko za potrebe kupaca. Oni ostaju temelj njihove priče o uspjehu. Tvrtka donosi rješenja pojedinačnih komponenti kako bi se stvorili tehnološki zreli sustavi, modificirani upravo za potrebe specifičnih ciljnih skupina. Rezultat je savršeno svijetlo.

U dinamičnom i sve složenijem tržištu rasvjete, kupci će dobiti optimalni savjet, idealne orijentacije do savršenog svjetla. Da bi se to osiguralo, Trilux nudi širok portfelj tehnologija, kao i high-performance partnera unutar Trilux grupe, a objedinjuje pojedinačne komponente za stvaranje prilagođenih dizajniranih i cjelovitih rješenja – uvijek savršeno usklađeni sa zahtjevima kupca i određenim aplikacijama.

Kvaliteta svjetla je uvijek imao najviši prioritet na Trilux, pa oni stalno ažuriraju  i optimiziraju svoje proizvode kako bi poboljšali njihov prirodni uzvrat boja. Od 1980-ih energetska učinkovitost postaje sve važniji činilac u svim područjima života.

Trilux se posvjećuje u istraživanja i razvoj s tim na umu da smanji potrošnju energije i poboljša lumen output. Usredotočili su se na odgovorno korištenje resursa i stvaranje naših proizvoda user-friendly, to počinje s izradom planiranjem, idejama dizajnera, te uproštavanje rokuvanja, jednostavnu montažu i jednostavno održavanje.

 

 Trilux rasvjetu možete kupiti u salonu Philips lighting u Sarajevu, a više informacija pogledajte ovdje: http://decorinportal.com/adresar-poslovni/listing/manedra-company-d-o-o-mostar.

 

Komentari

comments