MANEDRA COMPANY VAM PREDSTAVLJA PHILIPS LUMINOUS TEPIHE

0
191

 

Smart tehnologija ispunjava vaše najsjajnije ideje na život.

Želite da ostavite svoj trag na posjetitelje i goste?

svjetleci tepih

Luminous Tepisi u kombinaciji sa Philips Lighting LED tehnologijom kao rezultat imaju, otporne ali luksuzne, izdržljive, elegantane podne obloge te rješenje koje možete koristiti da pozdravi, impresionira i obavijesti ljude na nove i uzbudljive načine. Vedri prikaz grafike i riječi kao pozdrav ili smjernica oduševiće vaše goste ili uposlenike.

Luminous Tepisi će poželjeti dobrodošlicu posjetiljelja u vaš ured, hotel ili preduzeće, poboljšaće vam reklamu brenda ili preduzeća koju imate, pružaće vam informacije na inovativan način, pokazivaće vam smjernice kretanja u velikim objektima, pružaće personalizirane čestitke, zatim idu ruku pod ruku sa estetikom vaše zgrade čak i kada su svjetla ugašena itd.

Rješenje je dizajnirano da se savršeno uklapa u vaše zgrade i arhitekturu, ali bez ometanja bitnih procesa, kao što je čišćenje. Vrhunske LED diode ugrađene su u jake metalne jedinice, super tanke LED panele koristeći najnoviju LED tehnologiju, te su otporne na bilo kakava prolivanja tekućina, a isto tako su otporna i na teža habanja. Instalirana ispod tepiha pločica je dovoljno jaka da se hoda bez pregrijavanja, a ujedno ostaje u ravnini sa ostalom površinom.

Uz malo smjernica Svjetlosni tepisi mogu se lako ugraditi i povezati sa električnom i IT infrastrukturom vašeg prostora. Oni se zatim sinhronizuju sa vašim sistemom upravljanja zgradom i kontrolnim sistemom putem displeja, monitora, tableta i bilo kojih drugih umreženih uređaja. Dinamični pokretni poruka i slika mogući su i jednostavnim dodirom pametnog telefona ili tableta.

LED tehnologija, zajedno sa svjetlo transmisivnim tepih pločicama, su patentirano rješenje jedinstveno na tržištu danas.

Četiri tepih teksture su u početku na raspolaganju iz njihovih standardnog asortimana: Stratos, Pure, Scape i Flow. Postoje četrnaest neutralnih, savremenih boja na raspolaganju u rasponu od bijele i krem do sive. Tu je izbor od četiri teksture sa dodatnim opcijama proizvoda i nijansama u razvoju.

Budite i vi u korak sa vremenom, ugrafite svjetleće tepihe.

Više informacija o kompaniji Manedra pogledajte ovdje: http://decorinportal.com/adresar-poslovni/listing/manedra-company-d-o-o-mostar

NO COMMENTS