MIELE PREDSTAVLJA NOVI CM7 SAMOSTOJEĆI APARAT ZA KAFU

0
343

Miele predstavlja novi CM7 samostojeći aparat za kafu na kojem možete pripremati i čaj s vodom zagrijanom na različitim temperaturama.

Novi CM7 samostojeći aparati za kafu, s automatskim uklanjanjem kamenca i zagrijanom vodom na različitim temperaturama za različite vrste čajeva.

Izgled aparata za kavu je izuzetno privlačan, a LED rasvjeta  je integrirana u središnji izlaz  za savršeno osvjetljenje napitaka. Senzor ruba šoljice automatski prepoznaje visinu šoljice ili čaše za izabrani napitak.

C Touch TFT zaslon osjetljiv je na dodir i omogućava izbor pripreme 20 različitih napitaka kafe ili čaja. Moguće je pripremiti i dva napitka istovremeno pomoću OneTouch For Two opcije.

Za posebno jaku i aromatičnu kafu tu je i  DoubleShot opcija – priprema dvostruke količine kafe s istom količinom tekućine. Expert način rada zadužen je za jednokratne promjene za vrijeme pripreme napitka, mogućnost prilagodbe količine kafe tijekom mljevenja kao i količine tekućine tijekom pripreme napitka. Model CM 7500 automatski uklanja kamenac pomoću inovativnog sustava kartuša.

NO COMMENTS