MODERAN STAN U LJUBLJANI

0
1563

Arhitekti iz studija GAO su željeli predstave moderan i dinamičan prostor pogodan za gradski život.

Dizajn interijera je živopisan, živahan i pun kontrasta. Otvoren prostor također uključuje kuhinju i blagovaonicu. Dekor u stanu je pomalo grub, ali moderan. Glavna atrakcija u kuhinji je otok od hrasta koje je srce cijelog prostora, multifunkcionalna zona idealna za socijalizaciju.

Djelomični zid vizualno odvaja kuhinju od dnevne sobe i blagovaonice koja je dizajnirana u svijetlim i tamnim tonovima i ima prekrasan niz materijala, tekstura i akcenata. Zid koji odvaja kuhinju iz hodnika ima skulpturalni, geometrijski dizajn, a također služi kao dekorativni element. Zid je polu- transparentan, tako da pruža privatnost, ali i omogućuje da prostori ostanu povezani i komunicirati jedni s drugima. Tu je i vrlo lijepa razmjena svjetlosti.

Hodnik je dug i uzak, ali dobro osvijetljen. Bijeli zidovi i strop, kao i dizajn zida ga odvajaju od kuhinje i daju mu svijetao i otvoren osjećaj. Iz glavnog hodnika stiže se do privatne zone, koja je namijenjena za spavanje. Postoje tri odvojene sobe: glavna spavaća soba, gostinska soba i manja spavaća soba koja bi mogla poslužiti kao soba za dijete ili kao kućni ured. Svaka soba ima svoj funkciju i zanimljive akcente. Apstraktna slika daje prostoru umjetnički izgled. Mala spavaća soba ima bijele zidove, što joj omogućuje da izgleda prostranije, a u isto vrijeme je harmonično povezana s ostatkom stana.

Pogledajte stan u kojem su sve sobe povezane na vrlo lijep način i skladno komuniciraju međusobno.

 

(dizajndoma.hr)

 

Komentari

comments