Više ne morate da koristite posebne šerpe, lonce i tave jer sada kompletan ručak možete napraviti u Tefal Multicooker-u 8u1 višenamenskom aparatu za kuhanje i pripremanje riže, variva, žitarica, dezerta i to bez mnogo čekanja.

Za brzu pripremu zdravih i ukusnih jela Tefal Multicooker je jedan aparat za čak osam načina pripreme hrane.

Tefal Multicooker 8u1 RK 302E je inovativno aparat s 8 unaprijed programiranih programa za: bijelu rižu, smeđu rižu, brzu rižu, zobenu kašu, krčkanje/supe, dezert, kuhanje na pari, priprema različitih vrsta žitarica. Ne samo da sve to možete u Multicookeru, već je kuhinja poslije čista jer se sve sprema u jednom loncu.

Dodatne karakteristike aparat su:

Odvojiva posuda velikog kapaciteta od neprijanjajućeg sloja (kapacitet 10 čaša)

Tajmer sa mogućnošću odgođenog starta

Funkcija održavanja toplote

LED displej

Jednostavno čišćenje

Snaga: 600W

Sve što trebate napraviti je ubaciti sastojke, namjestiti prikladnu opciju kuhanja i vrijeme te ostaviti Multicooker da napravi svoj posao – i to je to.

Tehničke specifikacije:

Referenca: RK302E31

Mogućnost pranja u mašini za posuđe

Nastavci: košara za kuhanje na pari, kašika za rižu, mjerna posuda

Programiranje do 15 sati unaprijed – odgođeni start

8 programa kuhanja: bijela riža, brza riža, smeđa riža, žitarice, zobena kaša, krčkanje, kuhanje na pari

Prilagodljivo vrijeme pripreme namirnica

LED kontrolna ploča

Kapacitet: do 5 L

Automatsko održavanje toplote

Snaga: 600 W

Unutrašnja neprijanjajuća obloga

Praktična drška

Na kraju, napominjemo da će se Tefal Multicooker aparat uskoro naći u prodaji u svim većim objektima Konzuma širom BiH. Za više informacija posjetite Facebook stranicu Tefal BiH.

Tefal podržava svoje kupce više od 50 godina nudeći im inovativne aparate koji omogućavaju zdrav, izbalansiran način ishrane koji garantira rezultate. Od posuđa do malih kućanskih aparata i njege rublja, Tefal nudi inovativna i raznovrsna rješenja koja svakodnevno pružaju zadovoljstvo. Podsjećamo, Tefal je izumio neprijanjajuće tave i kreirao liniju neprijanjajućeg posuđa. Na taj način, svakoj domaćici širom svijeta je učinio život lakšim. Međutim, to je bio samo početak Tefalovog beskonačnog niza inovacija. Svaki proizvod je usklađen u svim detaljima, sve u cilju zadovoljenja potreba i želja potrošača! SEB grupa uključuje 20 poznatih brendova. Od toga, 6 su svjetski poznati: Tefal, Rowenta, Moulinex, Krups, All-Clad i Lagastina. Inače, Seb Group na području BiH djeluje preko kompanije Seb Development Predstavništvo za BiH, sa sjedištem u Sarajevu.

Komentari

comments

Ambyenta namještaj