U periodu od 10-12. aprila 2017. godine, u Vanjskotrgovinskoj komori Bosne i Hercegovine održat će se OBI Buying Days – bilateralni sastanci predstavnika članice grupacije OBI International iz Njemačke koja se bavi ugovaranjem poslova sa dobavljačima za privatni brend OBI International, sa zainteresiranim bh. kompanijama.

Predstavnici OBI-ja traže dobavljače proizvoda drvoprerade (podovi, parketi, obloge, unutrašnja vrata, itd.), namještaj, kuhinjski elementi; građevinskih materijala; proizvoda metaloprerade (ložišta, peći, kamini, metalne i aluminijske kutije za alat, metalni ormarići i police, itd.); ručnih alata, sitnog alata za građevinarstvo i farbanje (npr. mistrije, strugači, valjci i četke za krečenje/ farbanje, itd.); elektroopreme; sanitarne opreme; vrtnog namještaja i konstrukcija za vrt (proizvodi za vrt od drveta, metala i plastike kao što su: stolovi, stolice, saksije, suncobrani i tende, nadstrešnice, ograde, etc.); grilova, instant grilova, roštilja i asesoara, uglja itd.; proizvoda za uređenje interijera od tekstila (zavjese, roletne, jastuci, posteljina, deke, tepisi, itd.), tapete, karniže, ogledala, okvirovi za slike, dekorativne slike i drugi dekorativni proizvodi; raznih proizvoda za kućanstvo (npr: drvene/ plastične kutije, daske za peglanje, sredstva za čišćenje u kućanstvu kao što su metle, krpe, četke, spužve, itd.); dijelova, opreme i asesoar za automobile i motorna vozila.

onlineimage

Zainteresirani koji žele da postanu dobavljači za brend OBI treba da se prijave najkasnije do 13. marta 2017. godine.

Profil kompanije će biti dostavljen na razmatranje njemačkom partneru te, ukoliko bude prihvatljiv za dalji kontakt, kompanije će dobiti obavijest o tačnom datumu (unutar planiranog perioda 10-12.04.) i vremenu sastanka sa predstavnicima OBI International.

Sastanci sa odabranim bh. firmama će trajati po 20 minuta prema utvrđenom rasporedu, a predstavnici OBI-ja će razgovarati o aktivnostima bh. firmi sa fokusom na mogućnost dostavljanja proizvoda za OBI pod brendom kupca.

Poziv i prijavni formular možete pronaći ovdje.

PRIKAŽI
SAKRIJ