Piše: L.P.

Bez obzira na to koliko su različiti naši stilovi života, brojne aktivnosti se dešavaju u kuhinji, ne samo kuhanje i pripremanje obroka, već često i druženje s porodicom i prijateljima.  Zbog toga tim firme Metropolit studio, iz Sarajeva, insistira da kuhinje iz njihove ponude budu funkcionalne, praktične i elegantnog modernog dizajna.

Danas predstavljamo novu kuhinju iz njihove ponude, naziva Miele, čije karakteristike su moderan dizajn, najnovija tehnologija i topli dekor materijali.

Ugrađeni Miele električni aparati znatno smanjuju neiskorišten prostor, a sistem reciklaže, integriran je u kuhinjske elemente na način da se ne vidi izvana. Miele kuhinja sadrzi Peka izvlačne sisteme kao što su: Peka Sesam koji nam osigurava uredno odlaganje sredstava i pribora za čišćenje, zatim Peka Pleno, izvlačne korpe Libell te Peka Convoy Lavidoo koji omogućavaju uredno pospremanje i odlaganje namirnica i posuđa.

 

Dizajn kuhinje prati trendove, te je Miele spoj dva koncepta, tj. tri dekora a to su Dekori Rusty Ceramic i Anthracite Ceramic, koji daju ovoj kuhinji rustikalnu notu, dok treći dekor, Chasmere, čini je elegantnom i ekskluzivnom.

 

 

METROPOLIT STUDIO d.o.o
Interior Design
[email protected]

Tel.: +387 33-663-080

Adresa: Zmaja od Bosne 50, Sarajevo

 

 

Komentari

comments

Ambyenta namještaj