I dalje u iščekivanju novog kataloga, IKEA opet iznenađuje! Ovog puta s iznimno bogatom i raskošnom kolekcijom koju ćemo moći nabaviti od početka kolovoza. Iako je na glasu zbog svojeg pročišćenog skandinavskog dizajna, IKEA svako toliko napravi mali izlet u svu raskoš boja, uzoraka, tekstura i inspiracija. Sada kao da je nit vodilja kolekcije bio maksimalistički pristup svemu – ama baš svemu.

Capture.JPG 8

VIŠE JE – VIŠE!

Od namještaja, ukrasa, dekorativnih predmeta, tekstila i accessoriesa za dom i prostor, IKEA pršti od bogatstva. Tonovi dragulja, mekane, baršunaste teksture, raskošni, barokni uzorci, metalni sjaj i finiš te bogata teška koža i materijali zavladali su novom kolekcijom. U svakome se krije ljubitelj raskoši i barem malo kiča. Čak i najzagriženiji minimalist u ovoj kolekciji naći će ono nešto što će staviti naglasak na prostor. A svi drugi ljubitelji raskošnog, baroknog i kičastog, napokon će doći na svoje i moći reći da je – više je više!

Posebno je šarmantan detalj koji se provlači kroz kolekciju – morski dodir i pomalo utjecaj tropskih predjela. Taman da zadržite dašak ljeta kada ono zađe. Također je veliki dio kolekcije dizajniran tj. napravljen od recikliranih otpadaka IKEA proizvoda u tvornici. Osim što je maksimalistička stilom, maksimalno je i održiva. Sve informacije i proizvode potražite na ikea.com, podsjećamo novi katalog dolazi 3. kolovoza!

Capture.JPG 2

Capture

Capture.JPG 3

Capture.JPG 4

Capture.JPG 5

Capture.JPG 6

Capture.JPG 7

Capture.JPG 9

Capture.JPG 10

Capture.JPG 11

Capture.JPG 12

Capture.JPG 13

Capture.JPG 14

Capture.JPG 19

PRIKAŽI
SAKRIJ