NOVA RUBRIKA: VI PITATE GDJE KUPITI, MI ISTRAŽUJEMO

0
640

Koliko vam se puta desilo da listate Pinterest ili neku drugu stranicu na Internetu i ugledate enterijere koji vas momentalno osvoje. Sve sa fotografije bi automatski prenijeli u svoj dom. No, tu nastaje problem.

Većinu namještaja i dekoracija za dom nikada niste vidjeli u našim trgovinama, a čak nemate ni neku magloviti ideju gdje bi ih mogli nabaviti, niti znate majstora koji bi ih mogao napraviti. U inostranstvo često ne idete, ali i da idete ko bi vukao one divne retro stolice ili luster u industrijskom stilu tako daleko.

skandinavski stil

E tu nastupamo mi, vaš Decor In tim, uvijek spreman pomoći. Otvaramo novu rubriku, koja će biti samo za vas, Decorljupci.

Pošaljite nam fotografiju komada namještaja koji ne možete pronaći kod nas, ili enterijera koji vas oduševljava sa svojim detaljima, ali ne znate odakle krenuti u potrazi za svim tim i mi ćemo ih pronaći za vas.

Fotografije nam možete slati na mail info@decorinportal.com uz obaveznu napomenu za rubriku Vi pitate gdje kupiti, mi istražujemo.

Budući da ne možemo na sve zahtjeve odmah odgovoriti, biraćemo najzanimljivije i najinspirativnije fotografije. No naravno, trudićemo se da odgovorimo na što više vaših zahtjeva.

Nakon što odaberemo fotografiju, krećemo u potragu za istim ili sličnim proizvodima sa iste u bh. trgovinama. Nakon istraživanja ćemo objaviti tekst gdje ćemo vam prezentirati rezultate potrage i da li je bila uspješna ili ne.

Fotografije ćemo birati jednom sedmično, a već od ponedjeljka, 24.10. krećemo. Također ćemo i tekstove objavljivati jednom sedmično, a o tome ćete biti već blagovremeni obavješteni.

Do tada, čekamo vaše fotografije, nestrpljivi smo da krenemo u potragu i riješimo vaše nedoumice.

Vaš Decor In tim

NO COMMENTS