NOVA ZARA HOME KOLEKCIJA ZA BLAGDANE

0
379

Znamo da imamo još dosta vremena do blagdana, ali ne škodi da se na vrijeme informiramo o novim trendovima u svijetu dekoracije …

Izlozi brojnih butika polako dobivaju taj blagdanski šmek, podvlače nam se pod kožu i mame osmijehe na lice. Uskoro će čitav naš grad biti ukrašen tradicionalnim blagdanskim bojama – crvenom, zelenom, zlatnom … Dok strpljivo čekamo pravo vrijeme da započnemo s dekoracijom našeg doma, brendovi nam prave zazubice i predstavljaju svoje blagdanske kolekcije.

Blagdanska kolekcija Zara Home marke konačno je otkrivena i uskoro će se naći u trgovinama. Možemo slobodno reći da smo već sada dobili blagdansku groznicu, koja će nas držati do posljednjih dana siječnja. U ovoj kolekciji čuvenog brenda možemo vidjeti blagdanske ukrase, poput onih svjetlucavih i blistavih koje stavljamo na jelke, vijenaca napravljenih od pahuljica i šišarki, dekorativnih svijeća u obliku soba …

Dio ove Zara linije su i akcenti za našu blagdansku trpezu, koja je po tradiciji događaj za koji se okuplja čitava obitelj. Zašto onda ne biste već sada isplanirali makar dio svoje dekoracije i dali si vremena da maštate, kombinirate i isprobavate različite varijante? Blagdanska groznica obično svoj maksimalni utjecaj ima neposredno pred praznike, pa onda jurcamo po gradu i tražimo bolje opcije, jer nikada nismo zadovoljni onim što smo do tada napravili.

Zara brend se potrudio da nam da nekoliko opcija za predivne praznike, pa u ponudi imaju pet blagdanskih tema, koje su podijeljene po tonu i inspiraciji: Home Sweet Home, Xmas Nordic, White & Gold, White & Red i White & Silver.

Neka vam naša galerija posluži kao idealna inspiracija za dekoraciju doma u blagdanskom duhu. Sigurni smo da ćete lako pronaći sve što vam treba u ovim simpatičnim temama i učiniti svoje praznike ugodnijim nego ikada za sebe i svoje bližnje.

NO COMMENTS