LG je našao odgovor na pitanje kako perilice rublja učiniti još praktičnijima za svijet u kojem živimo – dao im je nevjerojatnu brzinu, ali bez kompromisa kad je riječ o performansama. Zahvaljujući učinkovitijim ciklusima pranja i ispiranja, regularan program traje samo 59 minuta.

LG2-420x249@2x

Za vrhunske rezultate pranja i poboljšanu praktičnost zaslužne su brojne inovativne značajke. Prskanjem vode izravno po tkanini u trajanju od 120 sekundi za brzo prodiranje, značajka jet spray dodatno unapređuje iznimne performanse pranja i ispiranja karakteristične za perilice s tehnologijom 6 Motion Direct Drive. Snažne mlaznice visokog pritiska iznad vrata perilice prskaju sitne čestice vode kroz odjeću za vrijeme iznimno brzih okretaja bubnja kako bi se rublje ispralo brže i učinkovitije. Ove inovacije mogu uštedjeti 30 minuta vremena pri pranju pa uobičajeni program traje tek 59 minuta, bez smanjenja učinkovitosti – i to čak i pri pranju većih količina rublja!

.

lg3

lg5

.

Ove napredne performanse dopunjava i tehnologija pare koja nježno, ali snažno ulazi u tkaninu te eliminira prljavštinu, neugodne mirise i nabore, a sve ovo pokreće LG-ev tih i pouzdan motor Direct Drive koji dolazi s 10-godišnjim jamstvom. Jednako je važno da ove perilice koriste oko 15% manje električne energije te smanjuju potrošnju vode za do 40% u usporedbi sa standardnim perilicama rublja.

Komentari

comments

Ambyenta namještaj