Mekan i univerzalni jastuk sa prirodnim vlaknima konoplje, koji osiguravaju iznimnu prozračnost i dugotrajnost.

Iznimna vlakna konoplje u jastuku.

Tkanina od konoplje odličan je izbor iz više razloga:

 • zadržava miris i osjećaj svježine,

 • prirodno je otporna na plijesni i mikroorganizme,

 • sama tkanina konoplje je otporna i ima duži vijek trajanja,

 • s godinama postaje mekaniji, pritom zadržava svoje pozitivne osobine,

 • vrlo je prozračna, omogućuje učinkovito prozračivanje i odvajanje viška vlage, a spavanje čini ugodnijim.

konoplja-01_na_ozadju

Iznimna prozračnost, za manje znojenja.

Presvlaka jastuka sa prirodnim vlaknima konoplje iznimno je prozračna i pomaže u sprječavanju neugodnog znojenja. AIRMESH Clima klimatski modul osigurava dodatnu svježinu. Rubovi jastuka su izrađeni tako da je površina klimatskog modula od 3d airmesh zračne tkanine. Tako se uspostavlja odlična cirkulacija zraka. Prozračna presvlaka zajedno sa ultra zračnim mrežicama klimatskog modula učinkovito odvaja vlagu i stvara suhu i svježu površinu. Tako ćete stalno spavati u svježoj i prozračnoj okolini, a spavanje će biti ugodnije i udobnije.

Dugotrajnost.

Zbog izdržljivih vlakana konoplje, tkanina jastuka je dugotrajnija i otpornija i može se koristiti godinama. I nakon puno pranja, presvlaka će zadržati svoj lijep i prirodan izgled, a jastuk će biti učinkovit dugo vremena.

Potpuna mekoća i udobnost.

Jastuk će vas oduševiti svojom potpunom mekoćom i udobnošću, kako bi vas razmazio najbolji jastuk sa guščjim paperjem. Punjenje jastuka je napravljeno od najfinijih poliesterskih vlakana, koji su najsličnija pravom guščjem paperju. Bit ćete iznenađeni izuzetnom mekoćom i praktičnom prilagodljivošću jastuka, koji se vraća u prvobitni položaj. Za potpunu udobnost tu je presvlaka jastuka popunjena sa najfinijim vlaknima, čime je još više povećana udobnost tijekom spavanja, kao na pravom paperju. Jastuk lako gužvate i savijate, prilagođavate prema želji, jer se odlično prilagođava tijelu, a najmekanije punjenje, osigurava vraćanje jastuka u prvobitni položaj.

Jastuk primjeren za sve položaje spavanja.

Klasični jastuk primjeren je za sve položaje spavanja. Predstavlja idealan izbor za sve one, koji se ne mogu odlučiti za idealan jastuk ili spavaju u svim položajima. Jastuk će u svim slučajevima i bez obzira na položaj spavanja pružati optimalnu potporu glavi i vratu, a vi ćete se buditi svježi i odmorni.

Jastuk se pere čime održavate svježinu i čistoću.

Jastuk se pere na 60 °C, sa čime ćete sebi moći uvijek osigurati svježu i čistu okolinu za spavanje. Oslobodit ćete se od prašine i prljavštine i održavati čistoću na najvišoj razini. Jastuk je primjeren za osobe sklone alergijama i astmatičare, jer se ne stvara okolina za razvoj grinja, koje su uzročnici alergija.

JESTE ZNALI?

Za uzgajanje konoplje ­– za razliku od uzgoja pamuka – nisu potrebni otrovni pesticidi.

Dodatne informacije

Glavne prednosti

 • Iznimna prozračnost, koja pomaže u sprječavanju znojenja.

 • Ugodna mekoća, kao guščje paperje.

 • Jastuk primjeren za sve položaje spavanja.

 • Jastuk se pere, za najviši nivo čistoće – prilagodljiv jastuk koji se vraća u prvobitni položaj, za najbolju optimalnu potporu glavi i vratu.

 • Tkanina od konoplje je prozračna, izdržljiva i ugodna na dodir.

 • Većina tkanina od konoplje se jednostavno reciklira, sama konoplja za svoj rast ne traži otrovne pesticide i herbicide, što znači da nije štetna za okoliš i što je još važnije, za naše zdravlje.

Sastav     

Tkanina: 20% vlakna konoplje, 30% viskoza, 50% poliester.

Punjenje presvlake: 100% poliester.

Punjenje: 100% poliester.

Održavanje

Jastuk se pere na 60 °C i može se sušiti u sušilici za veš.

JASTUK TRENUTNO PO SNIŽENOJ CIJENI MOŽETE NARUČITI OVDJE.

Komentari

comments

Ambyenta namještaj