MOGUĆNOSTI OGLAŠAVANJA NA DECOR IN PORTALU

Decor In portal je baza za čitaoce koji na jednom mjestu žele pronaći sve informacije o uređenju i opremanju enterijera. Zbog toga je i sam slogan portala Prvi korak do savršenog doma.
Na našim stranicama osim ideja i savjeta za uređenje enterijera i eksterijera, mogu se pronaći kvalitetni autorski tekstovi i intervjui, prezentacije bosanskohercegovačkih i regionalnih firmi, ponude, akcije i sniženja iz bh. trgovina.

Ali ne samo to, uvijek se trudimo da idemo u korak ili ispred vremena, te donosimo vijesti o trendovima i proizvodima iz svijeta. Pratimo sve događaje, sajmove, kao i sve aktuelne vijesti iz oblasti uređenja i opremanja enterijera. Pored toga, imamo bazu od preko 3000 firmi iz BiH koje se bave nekom od djelatnosti iz segmenta koji pokrivamo. Tako na našem portalu možete pronaći informacije o firmama i majstorima iz svih oblasti uređenja enterijera, ali i eksterijera.

Jedan od ciljeva Decor In portala je da promovišemo domaće firme, proizvode, kao i ideje, te da javnost upoznamo sa činjenicom da i u BiH mogu kupiti kvalitetne komade namještaja, kao i cijelokupnu opremu za kuću.

Postavljajući svoj oglas na našem portalu, svoj brend ćete ciljano pozicionirati u svijest hiljada naših čitatelja kako u Bosni i Hercegovini tako i u regiji. Stoga Vam nudimo širok raspon promotivnih formata, počevši od standardnih banera do posebnih kampanja prema Vašim preferencijama.

Za sve upite, ponude i cijene oglašavanja, molimo Vas da nam se javite na jedan od slijedećih kontakata:
+387 62 330 804
+387 61 712 822
ili na mail adresu marketing@decorinportal.com .