Što su ormari i plakari prostraniji sve je lakše organizirati i spremiti prostor u kojem živimo. Prostorije su prirodno osvijetljene te ormari i plakari imaju dovoljnu količinu prirodne svjetlosti dok neki imaju raskošan modni iskaz koji obogaćuje prostor, a drugi mogu biti raznih dekora i dizajna u zavisnoti od sredine i kulture koji su prilagođeni tom geografskom području.

U Metropolit studiju možete pronaći police, ladice, šipke, te možete koristiti savremene sisteme kao što je Lift sistem, kako bi se povećala iskoristivost prostora gdje ormari i plakari dobijaju posebnu dimenziju.

Njihov program ormari i plakari se sastoji od dva modela: ormari sa baglamama na vratima i plakari sa kliznim vratima.

Želimo prostor gdje možemo naći sve što nam treba počevši od kajša, košulje, hlače, odijela i cipele, ali ponekad nemamo ideje kako bismo mogli organizirati našu odjeću. Metropolit studio nudi rješenja za svaki dio odjeće gdje razmišljamo daleko ispred drugih sa novim mogućnostima da bi mogli imati prostor za odlaganje ili samo vješanje odjeće koji se koriste svakodnevno.

Svaki komad namještaja ima svoje mjesto u kući, ali ormari i plakari u spavaćoj sobi su drukčiji od drugih, jer vam omogućuju da pronađete sve što želite što je prije moguće. Ladice s čarapama mogu biti vrlo neuredne ali oni nude više ladica sa više prostora za organizaciju kako bi se u potpunosti iskoristili i to daje dodatni prostor.

Hlače, kravata ili kajš iziskuju poseban način odlaganja i čuvanja odjeće uredno raspoređeni ispravno kako ne bi bilo problema kasnije kako bi pronašli na isti način kako smo i pospremili odjeću, jednostavno ostavljajući stvari na pravom mjestu.

Metropolit studio ima u ponudi dva sistema vrata uključujući zajedno frontalne ručke i aluminijski okvir, te klizni sistem vrata. Postoji širok raspon dekora za izabrati po mjeri, a vaši ormari i plakari će imati moderan izgled te možete maksimalno da iskoristite raspoloživi prostor.

Komentari

comments

Ambyenta namještaj