VRHUNSKO PRANJE POSUĐA NA SAMO 45 CM

0
810

 PERILICA BOSCH

Perilica Bosch ActiveWater 45 veliki je pobjednik testiranja njemačke organizacije za zaštitu potrošača Stiftung Warentest.

Pobjeda uže perilice posuđa ActiveWater45 osobito je zaslužno osvojena jer brojne perilice posuđa za male prostore ili uske ormare – kako navodi »testni« časopis (Stiftung Warentest, 06/2013) – još uvijek izgledaju kao kompromisno rješenje. Ali to ne vrijedi za štedljivog pobjednika robne marke Bosch. Suci su smatrali da je to jedini aparat u testnoj kategoriji koji nije imao »nikakvih problema u nadmetanju s većim modelima«.

korpus_m2_sps53m02eu_ 021

Zahvaljujući dvjema prskalicama DuoPower™, koje se nalaze jedna iza druge, omogućuje i izuzetne rezultate čišćenja. One omogućuju da se voda rasprši u svaki kutak male unutrašnjosti, što znači da se ni kapljica ne potroši uzalud, a svaki komad posuđa na kraju ostaje blještavo čist. U kombinaciji s »odlično prilagođenim i djelotvornim programima« i dobrom izradom ActiveWater 45 odlična je alternativa za sve koji trebaju užu perilicu posuđa, ali se ne žele odreći ekologiji, štedljivim funkcijama i vrhunskim rezultatima pranja.

Štedljiv, priručan – i izuzetno brz kad je to potrebno

Bosch ActiveWater 45 spada u razred energetske učinkovitosti A++. Ugrađena inteligentna tehnologija udružuje štedljivu i djelotvornu potrošnju vode i električne energije, te funkcionalnost i prilagodljivost.

Funkcija TimeLight osobito je priručna inovacija. Kod potpuno ugradbenih perilica posuđa sa skrivenom upravljačkom pločom vrijeme do isteka ciklusa pranja projicira se pomoću LED osvjetljenja na kuhinjski pod. Tako možete bilo kada provjeriti kad će vaše posuđe biti čisto i suho, a vi u međuvremenu možete bez problema obaviti i druge kućanske poslove.

Izbor programa nudi brojne mogućnosti s obzirom na vrijeme koje vam je na raspolaganju: osim duljih, izuzetno energetski djelotvornih programa – prije svega programa Eco50 – testirane perilice posuđa nude i izbor kraćih programa s ponešto višom potrošnjom električne energije. To korisniku omogućava odabir između »izuzetne štedljivosti« i »visoke brzine«, ovisno o situaciji. Kao što potvrđuju nedavno obavljeni testovi, rezultati će u oba slučaja biti odlični.

(net.hr)

 

 

 

Komentari

comments