POGLEDAJTE GALERIJU BLISTAVIH I GLAMUROZNIH KUPATILA

0
779

Piše: Irma Borovina

Bijelo kupatilo sa kadom od mesinga

Elegantno, sofisticirano i bezvremenski. Samo sjaj ovog dragocjenog metala daje bilo kojem dijelu vašeg doma posebnu notu, a naročito vašem kupatilu. Mesingana kada će odmah učiniti da vaše kupatilo izgleda luksuzno.  Ako ipak ne želite previše metalik boje u svom kupatilu, umjesto kade, odlučite se za neke sitnije detalje.

 

Moderno betonsko kupatilo sa pink stolicom

Super moderno kupatilo sa odvojenom kadom i tuš kabinom i kombinacijom betonskih zidova i glamuroznih lustera ne čini da beton izgleda industrijski. Naprotiv uz prave detalje može izgledati sofisticirano. Pink stolica dodana je kao detalj koji će razbiti tmurne boje i dati jak kontrast.

Crno kupatilo sa čeličnom kadom

Crni zid služi kako bi se kada istakla u ovom modernom izgledu kupatila. Čelik odaje blago ishaban izgled i stvara poseban sjaj. Izbor netipične kupatilske opreme ili dodatnih ukrasnih komada odlično se uklapa uz crne zidove.

Kupatilo sa plavim mozaik pločicama

Tamno plave mozaik pločice svijetleći kao zvijezde u noći daju prostoriji luksuzan izgled, a ogledala na ormarićima reflektuju svjetlost prostorije.

 

Plavo kupatilo sa klasičnim bijelim elementima

Ovo kupatilo odaje opuštajuću atmosferu sa plavim tonovima koji su istaknuti i dodatno uljepšani klasičnim bijelim elementima. Ako tražite luksuz, dodajte neke posebne figure, također u bijeloj boji. Na slici kupatila veličanstvenu auru dodaje statua anđela.

Moderno mramorno kupatilo sa dezeniranom zavjesom za tuš

Da vaše kupatilo odahne modernim izgledom odlučite se za čisti mramor, jednostavne elemente, a izgled upotpunite zavjesom za tuš dezeniranom geometrijskim figurama.  Mramor je odličan izbor za kupatilo, a nije ga teško ni održavati.

 

Til kupatilo sa geometrijskim oblicima na zidovima

Ako volite glamur u vašem životu, nemojte tražiti dalje od ovakvog blještavog kupatila koje najviše podsjeća na  šezdesete godine prošlog stoljeća . Muževni grafički uzorci u nijansama sjajne til boje su potpuni pogodak, a nasuprot tamnoj pozadini bijeli elementi se odlično uklopaju u ambijent. Ako smatrate da je ovakvo uređenje kupatila previše tamno, uvijek se možete odlučiti za samo jedan zid ovako dezeniran.

Veliko luksuzno kupatilo sa kaminom

Ko ne sanja o prostranim filmskim kupatilima? Za potpun izgled Holivudskih kupatila zaslužni su crno bijelo uređenje i kamin. Ispred kamina je postavljena stolica sa udobnim jastucima koja služi za potpuni odmor i relaksaciju nakon kupanja uz čari vatre.

 

Tradicionalno kupatilo sa srebrenom samostojećom kadom

Ono što čini tradicionalno kupatilo drugačijim je samostojeća kada pozicionirana ispred velikog prozora. Posebne police za bočice šampona  i druge higijenske  proizvode doprinose besprijekornom i urednom izgledu ormarića.

 

 

NO COMMENTS