1. Međunarodni sajam građevinarstva i elektro-mašinske industrije i inovacije biće održan od 15. do 18. marta na Banjalučkom velesajmu.

Na ovogodišnjem Sajmu  svoje mjesto naći će blizu 100 kompanija  iz svijeta građevinarstva, elektro i mašinske sfere poslovanja, ali po prvi put i svijet dekora i dizajna, kao prirodna nadogradnja u izgradnji. Sajam će ugostiti izlagače iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Slovenije i Austrije.

Neke od kompanija tradicionalno poklanjaju povjerenje ovom događaju, pa neće izostati ni ove godine, dok će sajam upotpuniti i novi poslovni subjekti:

-Almy doo

-Binis doo

-Roto BH

-Savić investgradnja doo

-TEI MC

-Cinkarna BH

-Kovan
-Inovator Mato doo, Čačak

-Terra BiH doo

-Topling

-Magazin Dom info

-Termolux

-Topdom B&H, sa 20 članica grupacije i 20 dobavljača, od koji će se neki naći i kao samostalni izlagači u okviru Sajma GRAMES-DEMI 2017, kao što su: Metalex, Cemex, Peštan, Terasit…

-Područna privredna komora Banja Luka

Mojabanjaluka.info

-Decor In portal

-Lotrič control doo

-Poslovni portal Akta.ba

-BFS Gessellschaft fur Franchise-Systeme doo

Trgovinsko odjeljenje austrijske ambasade – Advantage Austria, zvanični zastupnik austrijske privrede u Bosni i Hercegovini i dio spoljnotrgovinske organizacije Privredne komore Austrije, održaće u sklopu Sajma Austria Showcase prezentaciju na temu „Građevinarstvo i infrastruktura“, dok će se na štandu predstaviti sa podizlagačima:

-DELTA BLOC International GmbH

-WALLNER & NEUBERT GmbH

-STO GmbH

-SCHRACK SECONET AG

-AQUA POWER Wasservitalisierungsgeräte GmbH

-HFS Vertriebs- und ProduktionsGmbH

Generalni sponzor Sajma GRAMES-DEMI 2017 je Kompozitni materijali doo.

Sajam je za posjetioce otvoren od 10 do 19 časova.

 

PRIKAŽI
SAKRIJ