POGLEDAJTE NOVU KOLEKCIJU BELLONA NAMJEŠTAJA ZA 2016. GODINU

0
1821

Piše: A.Š.

Početak godine je vrijeme kada su mnogi dizajneri odlučili da prezentiraju svoje nove kolekcije, a taj trend se iz modnog svijeta preselio i u oblast produkt dizajna. Vodeći svjetski proizvođači namještaja ovih dana su nam pokazali svoje nove kolekcije, a takav slučaj je i sa priznatim turskim brendom Bellona, koji već godinama uspješno posluje i u BiH.

Brand Bellona je jedan od lidera na globalnom tržištu namještaja. Decenijsko iskustvo u proizvodnji najkvalitenije namještaja, te pratećih stvari kao što su posteljine, anatomski jastuci, jorgani. Bellona također posjeduje i najveću tvornicu za proizvodnju visokokvalitetnih madraca. U proizvodnji koriste najmodernije tehnologije te parmanentno slijedi svjetske trendove putem saradnika iz preko 100 zemalja.

Sljedeći svjetske trendove, ovih dana su predstavili svoju novu kolekciju za 2016. godinu, koja odiše svježinom i elegancijom.

U kolekciji preovladava dominantno bijele boje i kraljevsko plava, a tu je i nježno roza, koja je jedna od boja koju je Pantone proglasio za vodeće u ovoj godini. Osim boja i kvalitetne obrade namještaja, primjećujemo zanimljive radove na komodama, neobične detalje, ali cijela kolekcija odiše bogatsvom i raskoši, kako boja i motiva, tako i materijala. Na kraju tu je i savršen dizajn namještaja, po kojem je Bellona već postala prepoznatljiva u svijetu.

Pogledajmo zajedno jedan dio nove kolekcije Bellona namještaja, a ostatak pogledajte u njihovim salonima.

 

Komentari

comments