Nakon četiri godine uspješnog poslovanja, zasnovanog na preporukama zadovoljnih klijenata, profesionalnom pristupu i kvalitetnoj usluzi. Nakon mnogo uspješno posredovanih nekretnina, kojima su stotine zadovoljnih klijenata riješili stambeno pitanje, agencija Metropola nekretnine ovoga puta je napravila „Ponudu za sve“

Peta godina uspješnog poslovanja, omogućila je da ovog ljeta pored raznovrsne ponude stanova u starogradnji, Metropola nekretnine predstavi čak tri projekta novogradnje u Sarajevu.

Stambeno-poslovni objekat Pofalići

20 - Pofalići 21 24 Pofalići

Sa stambeno-poslovnim objektom Pofalići, većina potencijalnih kupaca je vjerovatno već upoznata, obzirom na to da je 50% stambenih jedinica u sklopu ovog objekta već rasprodano, a za one koji još uvijek ne znaju, objekat se nalazi u istoimenom naselju Pofalići, u neposrednoj blizini Fabrike duhana, tačno 1km udaljen od najbližeg tramvajskog stajališta i 100m od najbližeg autobuskog stajališta. Projektovan da izgleda kao urbana vila, ovaj projekat nudi trosobne stanove raspoređene na četiri etaže zgrade koje međusobno povezuje lift. Izuzetno mirna lokacija, nadomak centra grada uz primarnu južnu orjentaciju, sa preijepim pogledom na grad, ove stanove čini jedinstvenim i izdvaja ih od mnoštva drugih na tržištu. Objekat se sastoji od ukupno 12 stambenih jedinica, a useljenje u zgradu se očekuje u septembru ove godine.

Stambeni objekat „City Residence“

City Residence 3 City Residence 5 City Residence 6 City Residence City Residence4

Dugo-očekivani stambeni objekat „City Residence“ je projekat koji Metropola nekretnine, ovim putem premijerno predstavlja tržištu, a riječ je o objektu koji se gradi u centru grada, u neposrednoj blizini sarajevske katedrale. Ukupno 11 stambenih jedinica raspoređenih na četiri stambene etaže, od ukupno pet etaža će činiti konstrukciju ovog lijepo projektovanog stambenog objekta sa fantastičnim pogledom na Centar i Stari grad.

Projekat „Bijela kuća“  – apartmani Bjelašnica

3D BJELASNICA_stamb 4_view_3ii 3D BJELASNICA_stamb 4_view_3zelenilo

Dva poslovna prostora, devetnaest garažnih mjesta i dvadeset dva apartmana sa kaminom, lođama okrenutim prema stazi i atraktivno uređenim interijerom predstavlja projekat na olimpijskoj ljepotici – Bjelašnici, simbolično nazvan „Bijela kuća“. Ovaj objekat je u fazi izgradnje, a kraj radova se očekuje u oktobru 2018. godine. Vrhunski kvalitet gradnje, fantastična pozicija objekta za ljeto i zimu, te odlično osmišljena dispozicija prostorija čine „pun pogodak“ za sve ljubitelje boravka na planini.

Više informacija o navedenim projektima, kao i načinu rada agencije Metropola nekretnine, potražite na stranici www.metropolanekretnine.ba ili pozivom na neki od nevedenih brojeva telefona ili mail adrese:  +387 33 956 333;  +387 61 481 122;  +387 61 481 889; info@metropolanekretnine.ba, ukoliko ipak želite posjetiti agenciju Metropola nekretnine, učinite to dolaskom na adresu Bulevar Meše Selimovića br. 2A, gdje će vas dočekati ljubazno osoblje vašeg tima posrednika!

PRIKAŽI
SAKRIJ