LG predstavlja novi model mašine za pranje i sušenje veša F1695RDH7 koja posjeduje ekstra veliki kapacitet u standardnim dimenzijama. Kapacitet pranja kod ovog uređaja je 12 kg, a sušenja 8 kg. 4 osnovna razloga za kupovinu ovog uređaja su jednistvena tehnologija LG-a 6 motion DD koja omogućava optimalan učinak pranja i brine o vašoj odjeći, brinući o svakoj vrsti tkanine uz pomoć kontrole snage i pokreta. Eco Hybrid tehnologija sušenje bez upotrebe vode nudi A energetsku efikasnost, štedeći vodu i vrijeme.Big In kombinovana mašina najvećeg kapaciteta podrazumjeva manje vremena i gužve. Veliki kapacitet uređaja omogućava manju učestalost pranja. Novi uređaj od 12 kg balansira i kontroliše vibracije koje dolaze iz bubnja uz pomoć inovativnog Dual Ball Balancer sistema i sistema Amortizacije.

F14

Pranje i sušenje u jednom proizvodu je još jedna od LG vodećih tehnologija, uštedite prostor i novac za vašu porodicu. True Steam – funkcija pare je inovativna tehnologija koja život čini lakšim i higijenski čistim, a brzi refresh program koji traje svega 15 minuta steriliše vašu odjeću, smanjuje nabore i neprijatne mirise.Uređaj pored posebno istaknutih osobina posjeduje još jednu inovativnu tehnologiju Smart Diagnosis – Inteligentna Samodijagnostika koja pomaže u preciznom definisanju problema, smanjujući troškove servisa i potrebu za višestrukim zvanjem servisnog centra.Uređaj posjeduje Inverter Direct Drive sistem – 10 godina garancije na motor.

 

Kombinacija mašine za pranje i sušenje veša dolazi i u još jednom modelu F14A8RDS, manjeg kapaciteta 9/6 kg. Nove uređaje možete pronaći u Techno Shop prodajnim objektima u čitavoj BiH.

Komentari

comments

Ambyenta namještaj