POVEĆANA SIGURNOST POMOĆU MODERNIH SIGURNOSNIH OGRADICA

0
1559

Piše: Nela Lalić

Tema sigurnosti je uvijek važan faktor kada imate malu djecu koja tek uče hodati ili puzati. Rizik od nezgoda – pogotovo na stubištu – vrlo je visok bez odgovarajućih sigurnosnih mjera. Obično su dovoljni samo mali trenuci nepažnje, koji mogu uzrokovati nesreće s teškim posljedicama.

 

Što možete učiniti da to spriječite? Kako možete osigurati da je vaš dom siguran?Za stubište se na tržištu nude moderne sigurnosne ogradice. Obratite pozornost na profesionalnu montažu i provjerite stabilnost nakon toga.

 

Kada kupujete sigurnosnu ogradicu, tu je poželjno staviti kvalitet na prvo mjesto. To ne mora biti najskuplji proizvod. Međutim, najveća moguća sigurnost treba biti osigurana. Važna je i funkcionalnost. To vas može koštati živaca kada se vrata neće da otvaraju ili zatvaraju ispravno.

 

Naš urednički tim je pogledao oko sebe i sastavio dobar izbor sigurnosnih ogradica za stubišta. Također malo smo više dali vrijednost na izgledu i sukladno tome našli različite varijante.

 

OGRADICA ZA STEPENICE  I VRATA PINOLINO

Masivna i lakirana ogradica za stepenice i vrata Pinolino je jednostavana za montažu, bez potrebe bušenja.

 

Sastoji se od masivnog drveta

 

Podešavaju se po visini od 73-106 cm

 

Prikladno za vrata i stepenice

 

Jednostavna montaža i demontaža

 

Također ukrasni aspekt igra važnu ulogu. Ako ste ljubitelj suvremenog masivnog drveta, onda ste sa ovom ogradicom od punog drveta napravili pun pogodak.

 

SIGURNOSNA OGRADICA KOJA SE ZATVARA NA QUICK

Sigurnosna ogradica Quick kombinuje vrhunski dizajn i sigurnosti, kao i vrlo dobar omjer cijene i kvaliteta.

 

Širina podesiva 73-81 cm

 

Dodatak za proširenje na 109 cm je dostupan (prodaje se zasebno)

 

Stabilni u obliku slova U metalni okvir

 

Praktično rukovanje je naglašeno u ovoj sigurnosnoj ogradici. Ona se može otvoriti u bilo kojem smjeru. To je velika olakšica u svakodnevnom životu.

 

OGRADICA ZA VRATA  EASYMOOV

Stražar vrata Easymoov Babymoov je kao što mu ime sugerira, jednostavan i praktičan za rukovanje. Ima mogučnost samozatvaranja i može se otvoriti u oba smjera. Ako želite, mogu se isključiti tako da se hvataju samo u jednom smjeru. Tako ostajemo uvjek fleksibilni.

 

Ako želite biti pošteđeni od neugodnih iznenađenja, ono na što bi trebali obratiti pažnju prije kupovine sigurnosne ogradice za stubište. Izmjerite koliko je širok otvor gdje bi sigurnosna ogradica bila montirana kasnije. Iako je svaka moderna ogradica fleksibilna u širini i obično se prilagodi, ali to varira od modela do modela značajno. Proširenja za širinu  budu obično ponuđena, ali u većini slučajeva to je povezano s dodatnim troškovima, jer su dodaci ipak moraju naručiti zasebno.

 

Pogledajte svaku ogradicu vrata precizno. Uspoređivanje cijena je vrlo poželjno. Ipak, sigurnost je važnija više nego bilo što drugo. Dakle, učinite sebi i svom djetetu veliku uslugu.

 

Komentari

comments