PRATITE LI BLOG AMERIČKE GLUMICE KATHERINE HEIGL O DOMU, VRTU I KUHANJU?

0
420

 

Piše: A.Š.

Slavna američka glumica Katherine Heigl nedavno je lansirala blog na adresi http://thoseheavenlydays.com/.

Kako je sama kazala na blogu će pisati o kuhanju, vrtlarstvu, ručnom radu, o organizovanju zabava, odnosno o svemu onome što može interesovati modernu domaćicu.

Katherine je napisala da je bila veoma uzbuđena prilikom pokretanja bloga, kojeg će pisati sa puno strasti, ali i veoma nervozna što svoj život izlaže javnosti. No, kaže, da je do sada dobila samo pozitivne komentare i jako je zahvalna na tome.

Slavna glumica ističe da će putem bloga pokušati da nadahne i inspiriše, te će sa čitaocima dijelite stvari koje nju samu inspirišu, daju smisao i donose ljepotu, mir i zahvalnost njenom životu.

Do sada je na blogu objavila postove o različitim temama, a prije 10-tak dana pisala je o dekoraciji uskršnjeg stola u njenom domu, na kojem su dominirali tulipani u pletenoj korpi i šarena jaja. Sve je upotpunila sa vintage šoljicama za kafu i čaj.

Glumica dosta piše i o ručnim radovima, a davala je i savjete kako sami da napravite poklon za praznike.

U većini tekstova pominje svoj divni ranč u Utahu, u kojem živi sa suprugom i dvije posvojene kćerkice. Ona kaže kako neopisivo uživa u porodičnom životu, u prirodi i bez gradskih gužvi. Na ranču je smješten i veliki broj životinja, ali su na njemu također izgradili staklenik i organski vrt, te se bave pčelarstvom i imaju piliće.

KATHERINE HEIGL

Kako smo na početku istakli, na blogu će pisati i o kulinarstvu, a nas je oduševio njen recept za špagete bolonjeze.

Također u većini tekstova su fotografije njenih preslatkih ćerkica Naleigh i Adelaide, koje su definitivno zvijezde bloga.

Uostalom, da ne dužimo, posjetite i sami ovaj divni blog, te pokupite pregršt inspiracije. I obavezno obratite na poruku slavne glumice koja kaže: Da nije bitno šta i koliko imate da bi živjeli sretan i ispunjen život. Sve što vam je potrebno je malo mašte, želje i inspiracije da izvučete najbolje iz datog trenutka.

Komentari

comments