PREDSTAVLJAMO CERESIT STOP VLAZI: REVOLUCIONARNI ODVLAŽIVAĆ ZRAKA

0
1015

Ceresit Stop vlazi AERO 360° je odstranjivač vlage i neugodnih mirisa s tabletom.

Novi Henkelov sistem optimizira protok zraka za 360°. Omogućuje iznimno učinkovito upijanje vlage i neutraliziranje neugodnih mirisa, postavljajući nove standarde.

JEDINSTVENI PROTOK ZRAKA ZA 360°

AERO 360° sistem baziran je na fizikalnom principu – što je bolji kontakt tablete sa zrakom to je veća snaga upijanja vlage. Aerodinamični aparat ima jedinstveni zračni tunel od 360° koji omogućuje protok zraka oko i kroz tabletu. Ultra upijajuća tableta ima urezane utore i rupu u sredini kako bi što veća površina bila u kontaktu sa zrakom, što poboljšava učinkovitost sistema i do 40%*.

 

SPRIJEČAVA:

 • nastanak plijesni

 • kondenzaciju

 • otpadanje tapeta

 • neugodne mirise

 • alergije

KAKO DJELUJE:

Ceresit AERO 360° je samostalni odvlaživač zraka.

Upijanje vlage počinje odmah nakon što se tableta izvadi iz ambalaže i postavi u aparat. AERO 360° tableta postupno gubi na volumenu zbog vlage koju upija, sve dok se sasvim ne otopi. Tada se tekućina iz donjeg dijela aparata treba isprazniti, te se stavlja nova tableta.

Ceresit AERO 360° ne zahtijeva priključak na struju niti odlaganje iskorištenih vrećica, što ga čini ekološkim rješenjem za probleme vezane uz vlagu.

VISOKA SIGURNOST

 • U slučaju prevrtanja sigurnosne kopče će spriječiti prolijevanje tekućine. Aparat se jednostavno prazni.

 • Prozirno kućište koje omogućava pregled učinkovitosti.

 • Ladica za jednostavno punjenje aparata.

 • AERO tableta s protočnosti zraka kroz 360° koja već nakon 12 sati* stvara prve kapi

DUGOTRAJNOST

Do 3 mjeseca u sobi od 20m2

2 U 1 TEHNOLOGIJA TABLETA

 1. Ultra aktivni kristali za naprednu apsorpciju vlage

 2. Patentirana tehnologija za upijanje neugodnih mirisa: do 70% neutralizacije neugodnih mirisa ***

Ceresit AERO 360 ° odvlaživači zraka su uspješno testirani u terenskom istraživanju na uzorku od 23 obitelji koje pate od alergija. Smanjenjem viška vlage Henkel odvlaživači zraka unaprjeđuju blagostanje osoba koje pate od alergija i problema uzrokovanih vlagom (kao što su plijesan i grinje). Problemi s vlagom koji su većeg obujma, ne mogu se riješiti pomoću odvlaživača zraka, nego zahtijevaju strukturne promjene.

Ceresit AERO 360° TABLETA – jedinstvena tableta koja upija vlagu i neugodne mirise, te stvara ugodnu atmosferu kod kuće. Pogodna za sve uređaje.

GDJE KORISTITI

Ceresit AERO 360 ° je idealan za prostore do 50m3.

Učinci upotrebe su najznačajniji u prostorijama poput kuhinje, dnevne sobe, spavaće sobe i prostorija sa slabom cirkulacijom zraka (podrum, garaža, tavan, karavane).

Također, pomaže u odvlaživanju prostorija koje su pretrpjela oštećenja vodom.

Gdje staviti Ceresit STOP vlazi odvlaživač zraka?

Na pod ili na povišeno mjesto, gdje je dovoljno prostora za cirkulaciju zraka.

Iako je djelovanje Ceresit STOP vlazi odvlaživača sigurno, nemojte držati aparat u blizini djece i kućnih ljubimaca. Također, nemojte stavljati odvlaživače u neposrednu blizini izvora topline (grijača, dimnjaka i sl.). Odvlaživač zraka ne treba električnu energiju za rad. Pazite da tableta ili tekućina iz aparata ne dođu u doticaj s osjetljivim metalnim površinama. U slučaju kontakta, odmah isperite površinu toplom vodom. Aparat je dovoljno mali da stane na prozor.

NAPOMENA:

Ceresit AERO 360 ° odvlaživači zraka u BiH možete kupiti u baucentru Trgošped u Kaknju.

NO COMMENTS