Jedino vas Dormeo može obradovati na takav način. Bar kada govorimo o zdravom i ugodnom snu na najkvalitetnijim nadmadracima.

Dormeo Renew Eucalyptus nadmadraci su zaista jedinstveni na našem tržištu.

DR_eucalyptus_V2

Napravljeni su u potpunosti od memorijske pjene uz navlaku od Tencel® vlakana, materijala proizvedenog od eukaliptusa. Nadmadraci imaju sve prednosti proizvoda od memorijske pjene, vrhunsku udobnost i pružaju osjećaj bestežinskog stanja. Memorijska pjena reagira na temperaturu i oblik vašeg tijela i savršeno mu se prilagođava. Ublažava tačke pritiska i pomaže vam da opustite mišiće i idealno se odmorite.

Memorijska pjena ovih nadmadraca nije prečvrsta, premekana, pretopla ili prehladna, već se savršeno prilagođava težini, obliku i temperaturi vašeg tijela. Kada ustanete, vraća se u svoju prvotnu formu, na Dormeo nadmadracuse ne vide tragovi korištenja, i uvijek izgleda kao i prvog dana.

DR_eucalyptus_v3

Zašto je sada idealno vrijeme za kupovinu novog nadmadraca?

Zato jer ćete uz Dormeo Renew Eucalyptus nadmadrac dobiti DormeoSiena jorgan i RenewEucalyptus jastuk vrijednosti ČAK 129,80KM!

Kliknite OVDJE i saznajte više.

Posjetite ih u njihovim trgovinama širom BiH. Adrese pogledajte OVDJE.

Ili ih jednostavno pozovite na 033 721 035.

Uživajte u svim prednostima memorijske pjene, vrhunskoj udobnosti i osjećaju bestežinskog stanja! Probudite se naspavani.

PRIKAŽI
SAKRIJ