PREDSTAVLJAMO: GORENJE RETRO KOLEKCIJA RASHLADNIH UREĐAJA

0
966

Suvremena klasika: Chic

Jednostavno elegantan. Neizmjerno cool.

Moj je život vrijeme s vizijom. Znam što tražim i što ne želim. Očekujem mnogo od sebe, stoga je i moj životni standard visok. Volim savršenstvo. Volim blještavilo. Jednostavo elegantne linije bez ičega suvišnog.Volim minimalizam. Za mene njegovi detalji drže ključeve riznice ljepote. Gdje je sve na svojem mjestu. Gdje je moj pozorni ukus u samom središtu mojega svijeta.

Šarmantna nostalgija: Vintage

Jednostavno romantičan. Neizmjerno cool.

Životni optimizam: Funky

Jednostavno odvažan. Neizmjerno cool.

Vjerujem da strop nije prepreka kada poželim pogledati prema nebu. Neizmjerna je snaga mašte. S nekoliko njenih iskri, moj dom postaje idealno mjesto za igru. Na taj način mogu istinski uživati u svojoj neovisnosti. Bilo gdje, volim neograničenost. Gdje je sve što imam dio mene.

Volim slobodu. Adrenalin novih uzbuđenja i doživljaja. Poticaj da naučim i znam tjera me po cijelom svijetu. Moj život je putovanje. Moji su snovi šaroliki.

Svojstva

Upravljački LED ekran

Elektronska kontrola preko LED ekrana obezbjeđuje visok nivo tačnosti kada je u pitanju temperaturna kontrola. Više napredne modele krakterišu dva ekrana za odvojenu temperaturnu kontrolu frižiderskog i zamrzivačkog dijela. Dodatno na osnovne funkcije, ovi modeli imaju i FastFreeze funkciju za brzo zamrzavanje i SuperCool funkciju koja brzo smanjuje temperaturu nakon što se frižider napuni sa dosta namirnica. Ugrađeni zvučni i svjetlosni alarm će vas upozoriti na porast temperature u aparatu.

A++ energetska učinkovitost

Veća zapremina nije nužno i uvećanje računa za struju. U želji da ostvari odličnu toplotnu izolaciju, Gorenje frižideri i zamrzivači imaju unaprijeđeno nalijeganje vrata, skoro pa umjetnički izrađene sisteme hlađenja, rashladnih elemenata i elektronike za zamrzavanje, sve dizajnirane s ciljem da minimiziraju potrošnju energije. Odabirom jednog od Gorenje energetski visoko učinkovitog uređaja u rangu A++, A+ ili A može vam donijeti uštede energije i do 25%. Uređaji koji su stari 15 i više godina troše i do tri puta više energije nego novi uređaji.

Velika posuda za povrće

Gorenje frižideri obezbjeđuju optimalno hlađenje za smještaj voća i povrća. Dodatno kontroliše pravu temperaturu i vlažnost, određeni modeli su opremljeni i posudama velike zapremina za smještaj voća i povrća dizajniranim da čuvaju korisne sastojke i produže svježinu namirnica: idelana solucija za vašu nedjeljnu kupovinu.

Duboke posude na vratima zamrzivača

Inovativne posude na vratima zamrzivača omogućavaju lakše lociranje i pristup malim zamrznutim namirnicama, koje se uzimaju češće. Idealne za otpakovane pakete zamrznutog povrća kao što je grašak, pasulj, zamrznute pice, čaše sa sladoledom… vi izaberite!

Duboke posude za boce u vratima

Ova veoma praktična posuda omogućava sistemsko smještanje stvari koje se frekventno uzimaju iz frižidera: tetrapaci i 2 litarske boce se mogu smjestiti u dubljoj posudi nazad dok manje stvari možete staviti u prednji dio posude. Posuda je pozicionirana na najpristupačnijem, lako uočljivom mjestu, koje omogućava lak pristup čak i djeci.

Držač za boce

U Gorenje frižiderima, boce ne zauzimaju prostor u kojem bi trebale da se nalaze neke druge stvari,niti prostore kao što su police u vratima ili prostor na staklenim policama. Dizajnirani držač za boce osigurava optimalno korištenje raspoloživog prostora. Dodatno, zbog blagog nagiba, mogu se sigurno pohraniti i boce koje su već bile otvarane.

Ventilatorski sistemDa bismo obezbjedili istu temperaturu u cijelom frižideru, ugradili smo ventilator u u nutrašnjost aparata. Ventilator poboljšava cirkulaciju vazduha, značajno poboljšavajući rashladne performanse. Ovakav sistem će sačuvati namirnice i spremljena jela duži vremenski period, nezavisno na kojoj se polici nalazi. Dodatno, ventilator sprečava stvaranje magle ili kondenza na staklenim policama i unutrašnjim stranicama aparata.

NO COMMENTS