PREDSTAVLJAMO HULAHOOP, UNIKATNE POSTERE ZA DOM I FENOMENALNE POZIVNICE ZA VJENČANJA

0
333

Piše: Aida Šulović

Predivni i unikatni posteri za djecu (Babyboom) i za ukrašavanje doma, odlične pozivnice za vjenčanje i još mnogo toga su djelo dvojca koji stoji iza brenda Hulahoop.

Prijateljice Maja Vican iz Mostara i Ivona Mitar iz Posušja su oduvijek imale milion zabavnih ideja kojima su ispunjavale poslijepodnevne sate: „Ali nijedna ideja nikad nije u potpunosti ostvarena jer bi nam uskoro dosadila ili ne bi ništa poduzele da ta ideja ugleda svjetlo dana :). Međutim, ova ideja nam je pala na pamet čisto iz praktičnih razloga, jer smo bile razočarane kada bi dobile pozive na vjenčanje znajući da to može biti puno ljepše i zabavnije, i da mladenci to svakako žele ali nemaju priliku naći nekoga tko bi imao individualan pristup svakom klijentu. Na većini mjesta gdje se mogu naručiti pozivnice za vjenčanje ili neku drugu priliku imate već gotove uzorke između kojih birate onaj koji vam se najviše sviđa, a mi smo odlučili ispunjavati želje mladenaca tako da razgovaramo s njima što bi željeli, svakako mogu izabrati ono što mi kreiramo a možemo im izraditi i prijedlog prema njihovim sugestijama“, pričaju ove kreativne djevojke za Decor In. Pozivnice zatim izrađuju i dostavljaju na kućnu adresu. Sve rade online tako da štede vrijeme i mladencima i sebi.

hulahoop

Osim pozivnica, rade i babyboom postere, koji su također nastali iz osobnih potreba, kada su po ko zna koji put razmišljali o mogućem poklonu za djecu njihovih prijateljica.

“Uvijek želimo bližnjima pokloniti nešto drugačije i nešto što će im ostati za cijeli život kao uspomena. Upravo iz ovog razloga smo smislili ove postere koje izrađujemo na viskokvalitetnom Silver Halide foto papiru koji može trajati preko 100 godina bez vidljive promjene. Takav print uvezujemo u obrtu koji se bavi isključivo uokvirivanjem i to u okvire od drveta i stakla te stoga garantiramo kvalitetu našeg proizvoda. Želimo da sadašnja djeca zadrže taj poster u svom domu i kada budu odrasle osobe”, kažu naše sagovornice.

Usput su nastale i ilustracije inspirirane Hercegovinom, kao što su Ajte u smokve! E-šipak itd…u kojima uživaju smišljajući i izrađujući, a u narednom razdoblju će biti i veći izbor postera kako bi njihovi klijenti mogli ukrasiti svoje domove hercegovačkim proizvodom.

Inspiraciju pronalaze bukvalno u svemu: pričama koje čuju, u fotografijama koje gledaju na društvenim mrežama, glazbi, trenutnim trendovima…

Za sada nemaju velike planove, jedino kako same kažu: “Planiramo se i dalje ovako dobro zabavljati u ovom poslu koji i ne zovemo poslom jer još uvijek je to naš hobi”.

Ako i vi želite neke od ovih unikatnih stvarčica, Hulahoop tim možete kontaktirati putem Facebook stranice ili Instagrama.

Komentari

comments