PREDSTAVLJAMO KESSEBOHMER TANDEM – EKSKLUZIVNI DIZAJN, ELEGANTAN POKRET

0
423

TANDEM otvara potpuno nove mogućnosti za pohranu – i neusporediv doživljaj pri otvaranju vrata ormara: Inteligentni prošireni mehanizam omogućuje korisniku da automatski pristupi izvlačenju stražnjih polica. To stvara impresivnu jasnoću i optimalnu dostupnost zaliha. Čak i na policama prostora vrata ima mjesta za pohranu što je vrlo važno!

TANDEM Depot -. Četiri elementa iza dvoje vrata. Možda je i planirano. TANDEM je smišljen za 45, 50 i 60 cm širinu elementa. No, oni mogu biti u dvostrukom rasporedu u ormaru, a isti  kao TANDEM Depot, u 90, 100 i 120 cm širine. Jednako tako praktičan, dvostruko prostran i neusporedivo impresivan!

Ekskluzivni dizajn, elegantan pokret. Sa mnogo prostora u policama na vratima i visini podesivih polica koju tek TANDEM ima za ponuditi! No, tu su osim racionalnih prednosti i osobito emocionalni, užitak TANDEMA

TANDEM za pohranu kafe: Mali “TANDEM” je velike prednosti kod pravljenja kafe.  Parna kafe mašini, pećnici i mikrovalnoj  integriranoj u visokim elementima, TANDEM jedinica za izvlačenje je savršena dopuna. Sve odmah u pogledu i nadohvat ruke.

NO COMMENTS