PREDSTAVLJAMO TOP 10 BAUCENTARA U BIH!

0
1505

 

Odabrao: Decor In tim

Naš tim je sastavio vodič od TOP 10 baucentara u BiH, nadamo se da će vam biti od koristi, te da ćete prvom prilikom kada budete uređivali u oko i oko kuće, znati gdje otići, te koji je to vama najbljiži i najbolji centar. I ne zaboravite oni imaju sve od “igle do lokomotive”.

TRANZITEXPORT D.O.O. SARAJEVO

TRANZIT

Sa preko 10.000 artikala u ponudi, 1.000 stalnih veleprodajnih kupaca i nebrojeno zadovoljnih kupaca u maloprodaji, TRANZITEXPORT d.o.o. već 15 godina snadbijeva cijelu BiH sa svim vrstama građevinskih materijala.

Glavna poslovna jedinica, uprava društva, veleprodajno skladište i maloprodajni objekat nalaze se u Blažuju. Proizvodni kompleks za armaturne mreže, binor nosače i uzengije, te veleprodajna jedinica u Ilijašu prostire se na 30.000 m2.

U ovom baucentru možete pronaći proizvode provjerene kvalitete renomiranih domaćih i evropskih proizvođača. Njihova snaga jeste u kvalitetu roba i materijala koje nude klijentu, u ozbiljnosti kojom se brinu o trgovinskim vezama, u odličnom omjeru kvaliteta i cijene, pogodnosti plaćanja, te u preciznosti usluge.

Za sve vas koji gradite u toku su fantastične akcije na sve fasadne sisteme, suhu gradnju, kao i mnoge druge proizvode iz njihovog asortimana!

Adresa: ul. Kamenolom do br. 2, 72210 Ilidža, telefon: +387 33 753 600.

www.tranzitexport.ba

GRAMAS D.O.O. SARAJEVO

Gramas d.o.o. Sarajevo je firma koja od 1999. godine niže tradiciju u prodaji građevinskih materijala najvećih svjetskih proizvođača.

U njihovom maloprodajnom centru možete pogledati veliki asortiman proizvoda iz suhe gradnje, crijep, krovne prozore i dodatnu opremu, elektromaterijal, vodomaterijal, keramiku, namještaj za kupatila, laminate, boje i lakove, veliki izbor alata i vijčane robe.

Iz ponude izdvajamo rigips ploče i prateću opremu grupacije Saint Gobain i fasadne sisteme najvećih fasadnih brendova po akcijskim cijenama.

Adresa: Ulica: Safeta Zajke 179 (Rajlovac, između autosalona Volvo i Mercedes), tel. 033/765-585; 582; 605

www.gramas.ba

ADAZAL D.O.O. SARAJEVO

Adazal d.o.o. Sarajevo je jedna od vodećih kompanija koja na jednom mjestu nudi svojim kupcima sve ono što je potrebno za siguran i miran dom. Objekat ukupne površine cca 3000m2 urađen je u skladu sa evropskim standardima. Primarna djelatnost je trgovina na veliko i malo elektromaterijalom, vodomaterijalom, boje i lakovi, materijal za grijanje, vijčana roba, alati i mašine, materijal za izolaciju, te ostali građevinski materijal.

U sklopu Adazal Mega Baucentra nalazi se i “nježnija strana Adazala” a to je odjel široke potrošnje gdje se može pronaći sve za vaš dom.

Adazal svakodnevno izlazi u susret svojim kupcima pa je tako i ovaj put pred zimsku sezonu ponudio najbolje cijene kotlova, kamina, konvektora, radijatora te ostalog asortimana sa odjela grijanja.

Adazal se nalazi na dvije adrese:

Ul. Aleja Bosne Srebrene 201,7100 Sarajevo – PREKO PUTA AERODROMA (Baucentar) i  u ulici Alipašina bb Bare – Šip (u sklopu Gazprom pumpe).

www.adazal.ba

ZUX-4 D.O.O. KALESIJA

Trgovačko preduzeće ZUX-4 d.o.o, više od 15 godina djeluje na tržištu Bosne i Hercegovine. Preduzeće je osnovano 1997. godine kao mala porodična firma sa samo četiri zaposlena radnika, koji danas uspješno upravljaju baucentrom.

Zux-4 Baucentar je savremeno opremljeni prodajni salon keramike i sanitarije, fasada i fasadnog programa, laminata, alata, vodomaterijala, elektromaterijala, rasvjete, peći i kamina, vrtnog programa i ostalih potrepština za uređenje doma i dvorišta.

Baucentar se nalazi na izlazu iz Kalesije prema Zvorniku, pored magistralnog puta Tuzla-Zvornik.

Adresa: Ul. Senada Hodžica bb, Kalesija, br. telefona: +387 35 631 594.

www.zux-4.ba

TRGOŠPED D.O.O. KAKANJ

Kakanjska kompanija Trgošped posluje već 25 godina i za to vrijeme radila je na mnogobrojnim građevinskim projektima u BiH. Iako su u početku samo bili orijentirani na građevinarstvo, šire svoje poslovanje i na naftnu industriju, a prije nekoliko godina otvorili su i Baucentar, a zatim i Vrtni centar. Baucentar i Vrtni centar se nalaze u istom dvorištu, a u njima možete pronaći sve što može zatrebati jednoj domaćinskoj kući. Dakle, od same izgradnje, opremanja, renoviranja, te naposlijetku dekoracije kuće i vrta. Nude kvalitetne proizvode koje cijenom odgovaraju domaćem potrošaču.

Posebno ističemo asortiman završnih radova u građevinarstvu: keramike, sanitarija, laminata, te rasvjete. Tu kupcima nude široku paletu proizvoda, od osnovnih, najjeftinijih, do ekstravagantnih modela vrhunske kvalitete.

Adresa: ul.Branilaca bb Kakanj, tel: 032 555 808.

www.trgosped.ba

ALMY D.O.O. ZENICA

BC

Kompanija Almy d.o.o. Zenica slovi za vodeću kompaniju u Centralnoj Bosni koja se bavi trgovinom građevinskim materijalima i srodnim proizvodima. U njihovom prodajnom asortimanu možete pronaći sav građevinski materijal potreban za izgradnju vašeg doma od temelja do krova, kao i stručnu pomoć pri odabiru. Dugogodišnjom orijentacijom na prodaju građevinskog materijala uspjeli su upotpunosti upotpuniti prodajni asortiman.

Ideja za otvorenje Bau centara proizišla je iz samih potreba građana, budući da su prva kompanija koja je u Zenici sagradila savremeno opremljeni Bau centar, koji nudi preko 30.000 artikala i sa 10.000 m2 izložnog prostora, namijenjen svima koji namjeravaju graditi. Poslije Zenice uslijedilo je otvaranje Bau centra u Zavidovićima, Nemili i Maglaju. Uskoro otvaraju i novi Bau centar u Sarajevu.

U toku je velika akcija u Bau centrima kompanije Almy. Obezbijedili su popust od 10% na kompletan BaumyTherm fasadni sistem. Spremili smo i EXTRA SUPER cijenu Fasadnog stiropora Economic 5cm od 2,80KM/m2. Akcija BaumyTherm fasadnih sistema od 10% traje do 31.10.2016. godine.

U Almy baucentrima možete pronaći sljedeće programe građevinski materijal (frakcije, građa, ljepila, malteri, željezo, cement…), keramiku i laminate, stolariju, alate i opremu, vodomaterijal, opremu za centralno grijanje, sanitarije, bijelu tehniku, elektromaterijal, boje i lakove…

Istaknuti partneri kompanije Almy: Krause, Nopallux, Valdom, Blanco, Valvex, Makita, Kastamonu, Euroser, Anka, Balterio, Rigips, Indesit, Krono Original i mnogi drugi.

Za više informacija posjetite web stranicu kompanije Almy www.almy.ba, ili ih pozovite na brojeve telefona: Bau centar Almy Zenica: 032 456 266, Bau centar Almy Zavidovići: 032 878 063, Bau centar Almy Maglaj: 032 604 930, Bau centar Almy Nemila: 032 672 407.

PENNY PLUS D.O.O. SARAJEVO

Penny plus d.o.o. Sarajevo je društvo sa ograničenom odgovornošću za export-import, trgovinu na veliko i malo, proizvodnju i usluge sa sjedištem u Sarajevu osnovano 1996. godine. Na području Kantona Sarajevo Penny plus ima četiri prodajna centra za prodaju visokokvalitetnih građevinskih materijala domaćih i stranih proizvođača i pet Penny marketa za prodaju prehrambenih artikala i roba široke potrošnje uz jasan cilj ka daljem razvoju i proširenju kapaciteta.

Osnovna djelatnost firme je prodaja i distribucija na malo i veliko prehrambenih i neprehrambenih proizvoda – građevinskog materijala, vodomaterijala, elektromaterijala, plastike, pločica, suhe gradnje, sanitarija, alata, laminata, drvne građe, izolacije, opreme za moleraj, boja i lakova, tapeta, željeza, kućnih potrepština, fitness i bodybuilding opreme, opreme za frizerske salone, vrtnog programa i sl., te roba široke potrošnje, prehrambenih artikala, higijene, bijele tehnike i tekstila.

U svojoj, stalno rastućoj ponudi, trgovine Penny plus na stalnom raspolaganju kupcu nude preko 70.000 artikala za gradnju, dekoraciju te roba za široku potrošnju od vodećih svjetskih, evropskih i domaćih proizvođača. Pored ovoga Penny plus kupcima je na raspolaganju i veliki broj usluga, od kojih dostava robe, razanje i kantiranje, rezanje granitnih ploča i stručno savjetovanje uz odlične uslove i mogućnosti plaćanje na rate.

Ove godine, kompanija slavi 20 godina poslovanja.

Adresa: Igmanska b.b., 71320 Vogošća -Sarajevo, Bosna i Hercegovina, telefon +387 33 222 226.

www.pennyplus.com

ČAVKUNOVIĆ BAU D.O.O. BIHAĆ

Baucentri Čavkunović-bau isprofilirali su se u trgovački brend koji predstavlja specijaliziranu ponudu građevinskih, elektro, vodo te materijala za grijanje i drugih materijala za uređenje Vaših interijera i eksterijera kako za izvođače radova, arhitekte, projektante, investitore, tako i za hobby majstore. Na jednom mjestu možete pronaći kompletnu ponudu proizvoda za gradnju, žbuka i fasada, izolacija, vrata i prozora, podnih i zidnih obloga, keramike, sanitarija, alata i elektro mašina, lakova i boja.

Ukratko, baš sve što vam je potrebno za gradnju, od osnovnih materijala do alata i pribora uz stručne savjete naših prodavača. Velike količine svih materijala za svako gradilište biti će na raspolaganju prema vašim zahtjevima, a za njih ujedno odobravaju i dodatne popuste.

Adresa: Sulejmana Veličanstvenog bb, 77000 Bihać, telefon: +387 37 315 317.

www.cavkunovic-bau.ba

KOJO KOMERC D.O.O. MODRIČA

Preduzeće Kojo Komerc je osnovano 2003. godine. Osnovna djelatnost preduzeća je maloprodaja i veleprodaja građevinskih materijala i transporti. U njihovom sastavu je i Baucentar Modriča.

Baucentar Modriča se nalazi na površini od 5.000 m2 uređenog asfaltiranog prostora na lokaciji Šamački put 11. Prodajno izložbeni prostor je veličine 1.800 m2 i u njemu kupci mogu naći sve što im je potrebno za uređenje i opremanje domaćinstva. U ponudi je preko 10.000 artikala, radi se o kvalitetnim proizvodima renomiranih proizvođača po veoma pristupačnim cijenama.

Adresa: Šamački Put BB, Modriča, telefon: 053 813-711.

www.kojo-komerc.com

ZH-ZOLA D.O.O. ŽIVINICE

Firma ZH-ZOLA doo osnovana je februara 1997. godine sa sjedištem u Živinicama. Od početka firma uspješno posluje što je praćeno konstantnim porastom broja uposlenih. Danas ZH-ZOLA doo upošljava 43 radnika.

Osnovna djelatnost firme je trgovina građevinskim i drugim srodnim materijalima.

Tradicija duga preko 10. godina u trgovini građevinskog materijala pokazala je da firma ZH-ZOLA doo pouzdan partner za gradnju. Tako danas uspješno posluju na području čitave BiH. Ovlašteni su partneri vodećih firmi u proizvodnji građevinskog materijala te uvoznici vodećih inozemnih kompanija.

Sjedište firme ZH-ZOLA doo je na adresi I ulica 11, 75270 Živinice u Tuzlanskom kantonu, gdje se nalazi i njihov prodajno skladišni prostor. Zbog sve veće potrebe njihovih klijenata za dostupnošću robe u najkraćem mogućem roku odlučili su proširiti skladišni prostor tako da danas ukupno posjeduju više od 10000 m2 prodajno skladišnog prostora.

 Adresa: I ulica broj 11, 75270 Živinice, telefon: +387 (0)35 77 24 95.

www.zh-zola.ba

 

NO COMMENTS