PREDSTAVLJAMO TVRTKU DUGA-TEHNA, VRHUNSKOG BH. PROIZVOĐAČA BOJA I LAKOVA

0
663

Piše: A.Š.

Tvrtka Duga-Tehna osnovana je davne 1991. godine u Čitluku kao trgovina boja i lakova.

Nakon godina poslovanja, izrasli su u respektabilnog proizvođača i veletrgovca, a danas imaju sedam poslovnica u Čitluku, Čapljini, Međugorju, Ljubuškom, Novom Travniku, Kiseljaku, te u Širokom Brijegu. Pored toga svoje proizvode distribuiraju na području cijele BiH.

“Od 1995. godine počelo je naše partnerstvo sa vodećim talijanskim proizvođačem boja San Marco, koje je evoluiralo, te smo uz njihovu pomoć i stručnu suradnju 1999. počeli sa vlastitom proizvodnjom.  U početku smo proizvodili lakove za drvo i metal, te 2005. godine počeli sa proizvodnjom fasadnih završnih dekorativnih žbuka”, kaže za naš portal Suzana Dodig, zadužena za marketing u tvrtki Duga-Tehna.

Danas proizvode boje i lakove, građevinsku kemiju za završne radove u građevinarstvu, široku potrošnju, profesionalce i industriju. Nastoje pružiti kvalitetna i trajna, sigurna rješenja, te zadovoljiti potrebe kupaca.

“Godine 2007. krenuli smo u izgradnju nove moderne tvornice boja i lakova u suvlasništvu sa San Marcom. Posebna briga se vodi o zaštiti okoliša i zdravlja ljudi, te se strogo pridržavamo svih domaćih, ali i EU propisa i direktiva. Ova tvornica omogućuje nam primjenu najnovijih dostignuća u tehnologiji proizvodnje, maksimalnu moguću kvalitetu, konstantnost, sljedivost i naravno otvaranje novih tržišta. Proizvodi iz ove tvornice se izvoze i distribuiraju u preko 50 zemalja diljem EU i svijeta”, navode iz tvrtke Duga- Tehna.

Cilj im je i se dalje razvijati, te povećavati proizvodnju i širiti proizvodni asortiman.

“Uvijek smo nastojali pružiti kvalitetan servis premakupcima kroz edukacije i savjetovanje, te samu kvalitetu usluge. A to nam je i krajnji cilj – biti najbolji u poslu kojim se bavimo”, poručuju iz ove uspješne bh. tvrtke.

NO COMMENTS