PREDSTAVLJAMO VITAPUR LINIJU ZA TOPLE DANE: HITEX CLIMA FEEL

0
242

 

Pred nama su topli dani, te je pravo vrijeme da svoje zimske jorgane i jastuke zamijenimo za one koji će  nam pružiti neophodnu svježinu tokom noći.

Znajući da većina vas traga za takvim proizvodima, Vitapur je lansirao liniju Hitex Clima Feel. Riječ je o jorganima i jastucima koji imaju toplu stranu za hladne dane, te hladnu stranu za tople dane. Znajući kako ljeto kod nas može biti prevrtljivo, ovo je idealna kombinacija, sa kojom nećete pogriješiti.

Posebna tkanina sadrži specijalizirana vlakna koja hlade StayCool i istovremeno usporavaju zagrijavanje i osiguravaju hladni dodir. Temperatura spavaće okoline na ovaj način, biti će uravnotežena, bez obzira na godišnje doba, a vaš san miran.

Klasičan jastuk Hitex Clima Feel

Klasičan jastuk Clima Feel napravljen je tako da vam pruža potporu u svim spavaćim položajima. Odlikuje ga izvanredna mekoća i bit će najbolji izbor za sve koji vole mekane jastuke.

Zaštita za madrac Hitex Clima Feel

Zaštita za madrac Clima Feel vašem madracu ne nudi samo zaštitu, već i hladno-toplo tkaninom osigurava ugodno spavanje tokom cijele godine.

Pokrivač Hitex Clima Feel 4 godišnja doba

Cjelogodišnji pokrivač Clima Feel, sastavljen od dva pokrivača, osigurati će vam ugodan san tokom cijele godine. Za dodatnu prozračnost tu je airmash tkanina.

Nadmadrac/Roll up Hitex Clima Feel

Nadmadrac Clima Feel roll up je idealno je rješenje za sve vas koji želite imati iznimnu mekoću i udobnost tokom cijele godine. Jezgra madraca je od poliuretanske pjene te je na gornjem dijelu piramidalne strukture za osjećaj masaže.

I na kraju, veoma bitna stvar, proizvodi iz linije Hitex Clima Feel trenutno su u svim Vitapur trgovinama dostupni u pola cijene!

 

Više informacija o firmi Vitapur pogledajte ovdje:

http://decorinportal.com/adresar-poslovni/listing/vitapur-d-o-o-sarajevo

NO COMMENTS