Sve se više ljudi odlučuje na kupovinu postojećeg objekta koji onda odlučuju preurediti, ili pak na preuređenje starijeg objekta koji već je u njihovom vlasništvu. Razlog može biti sjajna lokacija, želja za financijskom uštedom ili nešto treće. Bilo kako bilo, neki od rezultata takvih projekata naprosto oduševljavaju.

Takav primjer su predstavili i arhitekti iz američkog studija Jeff Jordan Architects, koji su kao zadatak dobili preurediti kuću u Hudson Valleyju. Projekt nosi naziv “Hillcrest House” i donosi suvremenu stambenu rezidenciju okruženu prirodom.

Objekt na kojem su radili datira iz sredine prošlog stoljeća, a sada je zasjao u potpuno novom ruhu. Budući da se nalazi u području u koje stanovnici New Yorka dolaze u želji za odmorom okruženi zelenilom, arhitekti su nastojali prirodu učiniti što dostupnijom. Točnije, umjesto starih zidova su napravili masivne prozore koji se protežu od vrha do dna objekta, omogućavajući velik dotok prirodne svjetlosti, ali i spektakularan pogled.

Materijal koji apsolutno dominira je ponovno prirodan, a radi se o cedrovini koju u ovoj vili možete pronaći na svakom koraku. Interijer je uređen u minimalističkom stilu, a dominiraju zemljane nijanse.

Prekrasna vila u kojoj cedrovina vodi glavnu riječ (фото 1)

Prekrasna vila u kojoj cedrovina vodi glavnu riječ (фото 2)

Prekrasna vila u kojoj cedrovina vodi glavnu riječ (фото 3)

Prekrasna vila u kojoj cedrovina vodi glavnu riječ (фото 4)

Prekrasna vila u kojoj cedrovina vodi glavnu riječ (фото 5)

Prekrasna vila u kojoj cedrovina vodi glavnu riječ (фото 6)

PRIKAŽI
SAKRIJ