PREKRASNI UKRASNI JASTUCI ZA DNEVNI BORAVAK U PONUDI SALONA INKO HOME ART

0
3331

Piše: A.Š.

Osim što su funkcionalni, dekorativni jastuci su i savršen ukras dnevnog boravka. Možete ih pronaći u svim bojama, cijenom su prihvatljivi te u trenu mogu osvježiti i promijeniti izgled prostora u kojem živite.

Dekorativnim jastucima brzo i jednostavno možete mijenjati izgled dnevne sobe.

Romantičnu notu možete postići upotrebom jastuka u nježnim bojama, te onih ukrašenih vezom ili perilicama. Za elegantni stil svilene jastučnice su pravo rješenje. Prugicama na jastucima razbijate monotoniju, a trakicama i mašnicama postižete da i neupadljivi komadi namještaja izgledaju privlačno.

Jastuci neobičnog oblika sofu čine zanimljivom i dinamičnom, dok oni u jarkim bojama osvježavaju prostor.

Zanimljivi ukrasni jastuci geometrijskog dezena u pastelnim bojama, istovremeno djeluju strogo i nježno. Interesantni su za dnevni boravak u pastelnim bojama, a lijepo izgledaju i u dnevnim boravcima neutralnih boja.

Šljokice, krzno i tufne na jastucima, daju dozu glamura dnevnoj sobi, dok šareni jastuci na diskretan način osvježavaju neutralnu sofu povezujući je sa ostalim bojama u enterijeru.

Dekorativni jastuci su pogodni i za praćenje trendova u enterijeru. Bojom i dezenom jastuka bez većeg finansijskog ulaganja može se postići trendi izgled dnevne sobe.

U salonu Inko home art, ponuda ukrasnih jastuka je zaista impresivna, te svako može pronaći nešto za sebe. Od boja do dezena, preko veličina i materijala, možete birati jastučiće sukladno stilu svog doma. Pa pogledajmo samo jedan dio njihove ponude, a ostatak pogledajte u samom salonu na adresi Zmaja od Bosne, bb, TC Robot, Sarajevo.

Više informacija o osvježavanju doma ukrasnim jastucima pročitajte u našem tekstu ovdje: Osvježite svoj dom ukrasnim jastucima.

 

Komentari

comments