PRELISTAJTE NOVI IKEA KATALOG ZA 2016. GODINU

0
754

Na 328 stranica, ovogodišnji IKEA katalog čitateljima nudi oko 2.000 proizvoda i rješenja za uređenje doma – prelistajte ga ovdje.

IKEA katalog 2016. fokusira se na kuhinju koja je nekad bila namijenjena isključivo pripremi hrane, a danas se u njoj družimo i zabavljamo s obitelji i prijateljima, pomažemo djeci pisati domaću zadaću, bavimo se hobijima i slavimo posebne trenutke u našim životima. Kao i svake godine, IKEA katalog sadrži mnoštvo novih proizvoda, inspirativnih ideja i funkcionalnih rješenja za uređenje svih prostorija u domu, ali i pokazuje kako male stvari u našem domu mogu učiniti veliku razliku u svakodnevnom životu.

“Iz istraživanja i posjeta domovima koje provodimo svake godine znamo da ljudi vole provoditi vrijeme u kuhinji i oko nje te da, kada je ona uređena i funkcionalna, imamo više vremena i energije posvetiti se uživanju u malim stvari koje su bitne. Ovogodišnji IKEA katalog zato nudi rješenja za veliki broj aktivnosti – od uzgoja biljaka, kuhanja i posluživanja, do čuvanja hrane”, pojasnio je ovogodišnju temu kataloga Georg Platzer, voditelj robne kuće IKEA Zagreb. Na 328 stranica, ovogodišnji IKEA katalog čitateljima nudi oko 2.000 proizvoda i rješenja za uređenje doma – prelistajte ga odmah na sljedećem linku.

NO COMMENTS