Većina nas odrasla je vjerujući kako vam život daje onoliko koliko u njega uložite. Zbog toga nerijetko takav koncept prebacujemo na romantičnu razinu. Uvjeravamo sebe, kako, da bi pronašli ljubav, jednako kao i npr. posao moramo je tražiti.

Problem kod traženja ljubavi je što ste unaprijed osuđeni na razočarenje. Mnogo biste bolje prošli ako biste se usredotočili na sebe i samopoboljšanje. Na kraju krajeva, nema ništa privlačnije od samopouzdane i sigurne žene.

Prestati tražiti, te privlačiti ljubav je mnogo zabavnije, a zahtjeva i mnogo manje truda. Pa ako ste umorni od potrage za ljubavi, usredotočite se na sebe i na taj način privlačite ljubav.

 

– Živite u sadašnjosti-

Osvijestite činjenicu da je najvažnije ono što imate sada u životu. Kada upoznate nekog, nemojte se opterećivati mogućim rezultatom, nego onim što proživljavate u tom trenutku.

 

– Budite sebični –

Znate što želite od partnera i nemojte se bojati to reći. Na taj način poboljšavate svoju vezu, a i vrlo je privlačno biti jasan kod svojih očekivanja od drugih.

 

– U svome životu napravite prostora za vezu –

Malo promotrite svoj život i kako izgleda. Jeste li neuredni i neorganizirani? Provodite li previše vremena na poslu? Morate posložiti svoj život da bi ste u njemu napravili prostora za nekog novog.

 

– Budite samodovoljni –

Nije znak slabosti imati potrebe, svi ih imamo i zaslužujemo da se one zadovolje. Osvijestite svoje potrebe i tražite pozitivne načine za njihovo ispunjavanje. Na taj način nećete postaviti prevelika očekivanja od budućeg partnera, te on neće pobjeći pred pritiskom koji osjeća.

Komentari

comments

Ambyenta namještaj