PREUREĐENJE KUHINJE PRIJE I POSLIJE: OD TMURNOG IZGLEDA DO PREKO POTREBNE PROMJENE

0
1335

Piše: N.L.

Nakon što je provela 20 godina u svom domu, glumica Christina Applegate voljela je sve u njemu. Pa, gotovo sve.

Kuhinja, koju glumica opisuje kao “najružniju kuhinju koju je ikad vidjela” je bila njena bolna tačka. “Svaki put kad bih ušla u nju, bila bih ljuta”, ali ništa nije činila da to promjeni. Sve dok poplave nisu uništile pod u kući.

Tada su morali da promijene podove u cijeloj kući, te su tako riješila i da preuredi kuhinju. Christina je tačno znala kako bi željela da njena kuhinja izgleda, ali joj je bila potrebna pomoć kako bi njena vizija postala stvarnost.

Pomoć je našla u firmi Laurel & Wolf, koji su pomogli da glumica dobije lijepu modernu kuhinju. Od tmurnog prostora sa ružnim ormarićima dobila je prekrasnu svijetlu, otvorenu kuhinju, sa bijelim ormarićima i ostrvom.

“Sada obožavam kuhati ovdje. To je najbolji dio svega”, kaže Christina. Ona dodaje da njena kuhinja sada predstavlja mjesto u koje želiti pozvati prijatelje i slaviti, za razliku od prethodne, kada je samo željela pobjeći iz nje.

Pa zavirimo zajednu u kuhinju glumice Christine Applegate, te pogledajmo kakva je bila prije, a kakva poslije renoviranja.

 

NO COMMENTS