PROIZVOD SEDMICE: ŠERPA ROSMARINO GOLD STONE, VITAPUR

0
210

Još bolje, učinkovitije i dorađenog dizajna. Govorimo o posuđu Rosmarino Gold Stone s učinkom vrućeg kamena, koji omogućuje prirodan način pripreme hrane, sa znatno manje masnoća. Nadograđena verzija prodajnog hita Hot stone.

Rosmarino Gold Stone posuđe s efektom vrućeg kamena koje omogućuju pripremu hrane na posve prirodan način s upotrebom minimalne količine masnoća, brzo i učinkovito. Jela će imati prvoklasan okus, a zdravo pripremljena hrana će sve oduševiti.

Posuđe s oznakom PFOA FREE

Posuđe Rosmarino Gold stone ne sadržava štetne tvari kao što su olovo i kadmij, ne sadrži perfluorooktanoidne kiseline, koji se koriste od strane nekih proizvođača za proizvodnju premaza u teflonskim tavama. Takve kiseline ako se krivo koriste mogu biti jako štetne.

Moderna tehnologija s učinkom vrućeg kamena

Posuđe Rosmarino Gold Stone s učinkom »vrućega kamena« je dorađena verzija našeg najuspješnijeg posuđa Hot Stone. Omogućuje jedinstven i nov pristup kuhanju na stari, autentični način. Pripremati ćete hranu brzo, jednostavno i zdravo, s minimalnom upotrebom masnoća.

Dorađeni dizajn za sve ljubitelje kuhanja

Posuđe Rosmarino Gold Stone smo doradili sofisticiranim dizajnom, a ima posebno oblikovane ergonomske ručke. Hranu možete jednostavno poslužiti u posuđu direktno na stol.

Poseban mineralni premaz za kuhanje bez prianjanja

Priprema hrane s Gold Stone posuđem je jednostavna, jer se hrana prilikom kuhanja ne lijepi za posudu. Tako će priprema slasnih umaka, pohovanog mesa ili sočnih odrezaka biti vrlo laka. Neprianjajući mineralni premaz  posuda, izrađen je prema posebnom i tehnološki naprednom postupku, koji omogućuje pečenje i kuhanje, bez dodatnih masnoća. Ovo je zdrav i jednostavan način pripreme hrane, stoga se pozdravite s nezdravim masnoćama i prepustite se primarnom, odličnom okusu hrane, kao što se nekad pripremalo.

Hrana zadržava sve potrebne vitamine i minerale

Jedna od najvećih prednosti Gold Stone posuđa je u tome, da hrana ima unikatan, izuzetan okus, kojem jednostavno nećete moći odoljeti. Kuhanje se odvija u vlastitom soku hrane koju kuhamo, mesa, ribe, povrća…. Na ovaj način, hrana zadržava sve hranjive tvari, prirodno, svježe i zdravo. Prirodnija priprema hrane i primamljiv okus jela, moguće je samo s posuđem Gold Stone.

VITAPUR POSUDJE

Glavne prednosti     

Primjereno za sve površine za kuhanje – čak i one na indukciju.

Posuđe ima oznaku PFOA FREE, što znači da ne sadrži štetne tvari u premazu.

Mineralni premaz, kako hrana ne bi prianjala tokom kuhanja.

Kuhanje s minimalnom količinom masnoća.

Odlična raspodjela topline: ravnomjerna i brzo skuhana hrana.

Hrana zadržava vitamine i minerale, koji su potrebni našem tijelu.

Višeslojno posuđe: za najbolju otpornost.

Posebno oblikovane ergonomske ručke: ne pregrijavaju se i omogućuju lakše korištenje.

Izuzetno otporan na udarce.

Izuzetno otporan na visoke temperature.

Smanjena potrošnja energije.

Jednostavno čišćenje: periv i u mašini za pranje suđa.

Moderan izgled.

Dimenzija: 24 x 11 cm.

Volumen: 3 l.

Održavanje     

Šerpa Gold Stone je jednostavna za čišćenje. Možete je jednostavno očistiti u mašini za pranje suđa.

Šerpu Gold Stone potražite u Vitapur trgovinama, a više informacija pogledajte ovdje: http://decorinportal.com/adresar-poslovni/listing/vitapur-d-o-o-sarajevo

NO COMMENTS