Decor In je prvi bh. profesionalni portal koji piše o temama uređenja i opremanja enterijera i eksterijera, sa naglaskom na firme koje posluju u BiH. Nakon skoro dvije godine poslovanja, postali smo baza za sve one koji na jednom mjestu žele pronaći ideje i savjete kako urediti svoj dom, vrt ili poslovni prostor. No pored toga na našem portalu možete pronaći sve novosti iz ove oblasti, ali i aktuelnosti iz trgovina, akcije i sniženja, predstavljanje bh. firmi, najavu i izvještaje sa sajmova, adresar kompanija…

Portal se svakodnevno ažurira sa tekstovima, katalozima i kolumnama, a u njemu radi stručni tim, koji osim novinara i marketing stručnjaka, sačinjavaju i diplomirani inžinjeri arhitekture. Oni sa svojim savjetima i recenzijama, ne samo da pomažu čitaocima, već nam i skreću pažnju na neke zaista kvalitetne proizvode, koji se mogu nabaviti u BiH. Osim toga donosimo vam uvid u najzanimljivija arhitektonska čuda današnjice.

Jedan od ciljeva portala je i da promoviše proizvode Made in BiH, te da pokaže da se i kod nas mogu kupiti kvalitetni komadi kako namještaja, tako i druge opreme za dom.
Decor In uskoro pokreće i rubriku GDJE KUPITI U BIH, u kojoj ćete na jednom mjestu moći pronaći ponudu bh. trgovina (salona namještaja,rasvjete, bijele i crne tehnike, sanitarije i keramike, zidnih i podnih obloga…) na jednom mjestu. Umjesto da obilazite mnogobrojne trgovine, jednim klikom mišem, sve ponude će vam biti dostupne i od vaše kuće.
Također svi čitaoci koji imaju pitanja u vezi uređenja enterijera, mogu potražiti pomoć od saradnika Decor In portala, koji su profesionalci u svojim oblastima. Na vaša pitanja će odgovarati arhitekta, građevinski inžinjer, moler, tapetar, fasader, keramičar, stolar, te elektroinstalater.

Posjetite i vi www.decorinportal.com, koji može biti vaš Prvi korak do savršenog doma.

 

Pratite Decor In i na:

Facebooku: https://www.facebook.com/decorinportal,

Twitteru: https://twitter.com/DecorPortal

Instagramu:  https://instagram.com/decorinportal/

Pinterestu: https://www.pinterest.com/decorinportal1/