PRONAĐITE SVOJ IDEALAN DORMEO MADRAC OVOG LJETA

0
109

Umorni ste od nenaspavanih noći, okretanja i prevrtanja zbog kojih se budite iscrpljeni svako jutro? Spavanje na odgovarajućem madracu može vam pomoći da izbjegnete ove probleme i podsjetiti vas na dobri osjećaj odmora.

Dormeo madraci nude savršen užitak za vaše tijelo. Antibakterijski su i hipoalergeni, te posjeduju perive navlake. Također, na naše madrace vam nude i do 100 noći probnog perioda. Spavajte na Dormeo madracima 100 noći i sami se uvjerite u vrhunsku kvalitetu i najopušteniji san ikada.

rsz_dormeo_madraci_aug_16

Ekskluzivni pokloni – posteljina i jorgan uz kupovinu madraca

Izaberite savršen Dormeo madrac za sebe a Dormeo vam daje čak 2 poklona vrijednosti do 250 KM. Akcija traje do 31.8.2016.

Probudite se odmorni i sretni u vašoj spavaćoj sobi punoj predivnih boja

Spavajte mirno na Dormeo madracu i osvježite vašu spavaću sobu sa Silkytouch posteljnim setom i Siena jorganom. Vaša spavaća soba će u trenu poprimiti moderan i sofisticiran izgled.

U ovom paketu dobijate:

  • Visokokvalitetni madrac po vašem izboru

  • Poklon: SilkyTouch posteljni set – sa modernim dizajnom dostupnim u 4 boje

  • Poklon: Siena jorgan – prozračan i idealan i za tople ljetne noći

Trebate pomoć pri odabiru madraca?

Odabir idealnog madraca ovisi o ličnim potrebama i razlikuje se od osobe do osobe. Pogledajte uporednu tabelu madraca, klikom na http://www.dormeo.ba/madraci-izbornik, sa njihovim karakteristikama kako biste lakše donijeli odluku.

Pronađite svoj idealni madrac ovoga ljeta! Kliknite http://links.dormeo.ba/c/8375922

NO COMMENTS