Merino deka je izrađena od 100% prirodne i meke vune koja mazi vašu kožu i pruža vam osjećaj topline i udobnosti..

Merino deka je iznimno mekana i nježna prema koži i ima specifičnu strukturu koja omogućuje lakšu prirodnu regulaciju tjelesne temperature.

Vlakna vune zbog svoje strukture imaju ulogu prirodnog izolatora i sprječavaju sakupljanje elektriciteta. Merino deka je mekana, prozračna i prikladna za sva godišnja doba zahvaljujući visokokvalitetnoj Merino vuni koja je izvrstan regulator topline.

Druga strana Merino deke je izrađena od prirodnog pamuka za dobru prozračnost i mekoću koja vas nježno uljuljkava u san. Merino vuna i mekani pamuk za nevjerojatnu udobnost i mekoću na koži.

Uživajte u ovom iznimno ugodnom i udobnom dodatku za vaš dom. Više kombinacija boja u prirodnim elegantnim tonovima koji savršeno dopunjuju svaki interijer. Dekorativna deka Merino osigurava vam suh i topao okoliš.

Vlakna su iznimno izdržljiva i fleksibilna, te se mogu savijati bez pucanja. Dodatno svojstvo je njihova antistatična priroda koja sprječava nakupljanje mirisa i čini deku prozračnom.

Ne možete se u krevetu nikako ugrijati i osjećate bolove u različitim djelovima tijela?

Toplina najbolje merino ovčje vune zasigurno će vas ugrijati. Pokrivač će se zbog prirodnih učinka vune, pobrinuti za toplu i suhu okolinu spavanja, što pomaže ublažiti bolove. Merino ovčja vuna ima veliku toplotnu vrijednost i preporučujemo je svima onima kojima je uvijek hladno. Vuna reguliše temperaturu, što znači, da prilagođava toplinu zavisno od vaših potreba. Upravo takva temperatura vam pomaže spriječiti znojenje i osigurava ugodan san.Značajna prednost vunene deke je, da znoj, koji čovjek po noći izluči, brzo propušta nazad u okolinu. Time ležaj ostaje suh, zdrav i još ugodniji. Zbog svih prednosti vunene deke uspostavlja se optimalna mikroklima, koja ublažava neispavanost i jutarnji umor. Zahvaljujući svojim iznimnim svojstvima vuna održava konstantnu temperaturu tijela, a time vas štiti od hladnoćeiregulira prekomjerno znojenje.

Toplina i lanolin merino vune pomažu u uklanjanju bolova.

Vunena deka zbog topline i sadržaja lanolina pomaže u ublažavanju bolova, koje uzrokuju sljedeće tegobe i bolesti: reuma, išijas, artroza, migrena i bolesti cirkulacije krvi.

Više informacija o firmi Kana pogledajte ovdje: http://decorinportal.com/adresar-poslovni/listing/kana-nn-d-o-o-sarajevo

Komentari

comments

Ambyenta namještaj