RIJEČ UREDNICE: 1. SEPTEMBAR I NOVA SEZONA

0
32

 

Nema osobe za koju 1. septembar ne nosi sjećanje na školske dane, uspomene na djetinjstvo, a za neke i blagu nervozu. Ovaj datum ima osim tog školskog značenja i druge simbolične karakeristike.

Sa prvim septembarskim danom, polako se opraštamo sa ljetom. Bezbrižni topli dani su za nama, a kreće radna sezona. Povratak u nove radne obaveze, spremanje zimnice, a sada je i idealno vrijeme za radove oko kuće.

Nema više onih vrućina koje bi nas ometali u radovima, a ni dugih dosadnih kiša. Ako ste planirali stavljati fasade, izolaciju, mijenjati prozore, raditi onu dugo odlaganu ogradu oko kuće, sada je pravi trenutak. Također, ovaj mjesec je idealan za postavljanje grijanja, kupovine ogrijeva, te obavljanje svih onih radova koje ne možemo kad dođe hladnije vrijeme.

I na Decor In-u je sezona radova. Vrijedno radimo na pripremi novog sadržaja koji će vam olakšati ovu jesenju sezonu. Pomoći ćemo vam da pronađete provjerene firme za izvođenje radova, kvalitetne proizvode, povoljne akcije… Plus mnogo savjeta i ideja za inspiraciju prilikom uređenja.

Također, spremamo i novi dio portala, koji će biti za sve one koji žele da ideje sa našeg portala sprovedu u djelo, odnosno unesu i u svoj dom. Ali o tome, drugom prilikom. Vjerujte i mi nestrpljivo čekamo da vam prikažemo nove sadržaje.

Do tada, budite nam pozdravljeni. Iskoristite kraj ljeta da uhvatite što više vitamina D i uživajte u svakom novom danu.

Aida Šulović

Komentari

comments