Slušajući želje svojih kupaca Rovus i Bingo pripremili su odličan program lojalnosti za najvjernije kupce. Samo do kraja maja 2017. godine svaka kupovina u iznosu od 10 KM će biti nagrađena sa jednom Rovus naljepnicom. Vaše je samo da sakupljate naljepnice, zalijepite ih na knjižicu i uz dovoljan broj sakupljenih naljepnica ostvarit ćete

– 50%popusta na Rovus proizvode vrhunske kvalitete za čišćenje doma.

Iz ponude izdvajamo: 2u1 Čistač za prozorekoji briše i čisti u isto vrijeme, uz pomoć kvalitetnih mikrofiber krpi bez ostavljanja tragova. Možete ga kupiti za samo 14,95 KM uz sakupljene 4 naljepnice.

Bežični ručni usisivač–idealan za dnevno čišćenjepo cijeni od 64,95 KM uz sakupljenih 8 naljepnica. Prenosiv, bežićan uz mogućnost klasičnog punjenja i punjenja u automobilu.

Plakat_ROVUS-page-001

Pegla sa LCD displejom omogućava vam da jednostavno odaberete željenu temperaturu i osigurate pravu toplinu za svaku vrstu odjeće.Uz samo 8 sakupljenih naljepnicapeglamože biti vaš sa – 50% popusta po nevjerovatno niskoj cijeni od 49,95 KM. Za savršeno glatke površine bez nabora.

Ako ste u potrazi za velikim i moćnim usisavačem, provjerite mogućnosti usisavanja uz Rovus BluePower Usisavač G2. Ovo je vrlo impresivna kombinacija usisne snage, performansi i tišine. Usisasajte cijeli dom bez buke i ometanja obitelji Rovus usisivačem uz samo 12 sakupljenih naljepnica i kupite ga po cijeni 159,95 KM.

U ponudi su još bežični aspirator, super čistač, 3u1 čistač, praško, vakumski čistač za prozore, set metla i lopatica, univerzalne krpe, krpe za podove, krpe za čišćenje doma i presvlaka za dasku za peglanje.

Iskoristite ovu posebnu ponudu u okviru programa lojalnosti.

Naljepnice možete sakupljati od 1.3.2017.do 31.5.2017.godine i iskoristiti najkasnije do 14.06.2017.

Posjetite Bingo tržne centre širom Bosne i Hercegovine i odaberite svoj savršen Rovus proizvod iz naše male tvronice čistoće i ostvarite 50% popusta.

Više informacija potražite na:

www.topshop.ba ili www.bingotuzla.ba

PRIKAŽI
SAKRIJ