SAMSUNG PREDSTAVIO LINIJU PAMETNIH KUĆANSKIH UREĐAJA ZA 2015.

0
582

Spajanjem modernog dizajna s najsuvremenijom tehnologijom, Samsungovi pametni kućanski uređaji, poput perilice rublja WW6000 ili hladnjaka RB7000J, dizajnirani su kako bi odgovorili zahtjevima potrošača koji traže funkcionalna dizajnerska rješenja za svoj dom.

Tako se perilica rublja WW6000 ističe modernim izgledom i velikim zaslonom osjetljivim na dodir a korisnicima nudi veliki kapacitet uz iznimno malu potrošnju električne energije. Čak i prilikom pranja velikih količina rublja dovoljno je koristiti samo jedan ciklus pranja i to na nižim temperaturama, kako bi rublje bilo savršeno čisto.

Jednostavno održavanje čistoće rublja i brigu o tkaninama omogućava veliki bubanj i Eco Bubble tehnologija. Eco Bubble tehnologija pomaže ukloniti tvrdokorne mrlje i pri temperaturama vode od samo 15oC, miješanjem deterdženta i zraka u sapunicu prije ubrizgavanja u bubanj, što za rezultat ima savršeno čisto rublje za svega 59 minuta. Također, motor posjeduje 10-godišnje jamstvo a opremljena je i visoko učinkovitom i efektnom LED rasvjetom u bubnju perilice, čime je dodatno olakšano punjenje i pražnjenje.

Samsung je ponudio i combo uređaj, perilicu/sušilicu oznake WD6000J. Kao i WW6000, može oprati devet kilograma rublja korištenjem EcoBubble tehnologije a osušiti šest kilograma. Vrh ponude predstavlja najsuvremenija sušilica za rublje oznake DV8000H, opremljena bubnjem kapaciteta devet kilograma i s mogućnošću otvaranja vrata na dvije strane te stalkom za sušenje cipela i osjetljivih stvari. LED rasvjeta unutar sušilica olakšava stavljanje i vađenje rublja dok indikator vode upozorava kada treba isprazniti kondenziranu vodu. Oba uređaja opremljena su i alarmom koji upozorava kad je vrijeme za čišćenje filtera a zahvaljujući aplikaciji na pametnom telefonu, korisnik može lakše otkriti i dijagnosticirati kvar na sušilici te tako uštedjeti novac za popravak.

Svi predstavljeni Samsung „kućanci“ opremljeni su digitalnim inverter motorom koji omogućava uštedu električne energije od čak 60 posto a Samsung je toliko siguran u njihovu kvalitetu da daje 10-godišnje jamstvo. Osim toga, Samsung digital inverter motori dobili su i Certifikat 20 YEAR DURABILITY, dodijeljen od Njemačke Udruge Električnih, Elektroničkih i Informacijskih tehnologija.

NO COMMENTS