SAMSUNG PREDSTAVIO NOVE MODELE PAMETNIH KUĆANSKIH UREĐAJA

0
849

Tvrtka Samsung predstavila je na tržištu nove modele pametnih kućanskih uređaja za 2015. godinu, hladnjak RB7000, sušilicu DV8000H, mašinu za pranje rublja WW6000 i robot usisavač Powerbot VR9000.   

“Najnoviji pametni Samsung kućni uređaji dizajnirani su tako da odgovore zahtjevima i potrebama naših potrošača, koji traže funkcionalna dizajnerska rješenja za svoj dom. Oni su spoj modernog dizajna s najsuvremenijom tehnologijom, njima je vrlo jednostavno rukovati dok ujedno omogućuju uštedu električne energije “, rekao je , direktor marketinga tvrtke Samsung za Adriatik regiju.

Samsung hladnjak RB7000 nudi više mjesta za odlaganje namirnica, zahvaljujući većoj zapremini unutarnjeg prostora i preglednom unutarnjem razmještaju koji omogućuje lakšu organizaciju. U unutrašnjosti postoji mnoštvo ograđenog prostora na vratima s pokretnim pregradama i kutije za povrće sa stoperom koje se mogu izvući u potpunosti, bez bojazni da će ispasti. Vrata koja se otvaraju pod kutom od 90 stupnjeva omogućuju bolje iskorištenje i uštedu prostora.

Najsuvremenija sušilica rublja oznake DV8000H , opremljena je bubnjem kapaciteta osam kilograma i tehnologijom toplinske pumpe koja omogućuje najučinkovitije sušenje rublja. Osvjetljenje u sušilici olakšava stavljanje i vađenje rublja, dok indikator vode upozorava kada treba isprazniti kondenziranu vodu. Uređaj ima i alarm koji javlja kad je vrijeme za čišćenje filtera, a zahvaljujući aplikaciji na pametnom telefonu, korisnik može lakše otkriti i dijagnosticirati kvar i tako uštedjeti novac za popravak.

Uz robot usisavač Powerbot VR9000 kuću je moguće očistiti daljinski, bez fizičkog napora. Ovaj usisavač ima veliku usisnu snagu koja je 60 puta jača u usporedbi sa sličnim uređajima za čišćenje. Također, četka koja je sada većih dimenzija zahvaća veliku površinu i omogućuje bolje čišćenje s manje uloženog vremena. Tehnologija CycloneForce čuva filter začepljenje istovremeno produžavajući visoku usisnu snagu uređaja. Uz funkciju Point Cleaning omogućeno je učinkovitije čišćenje. Kada korisnik daljinskim upravljačem označi određeno područje, robot usisavač će slijediti svjetlo i očistiti označeno područje. Koristeći napredne procesore i kameru, Powerbot pravi kartu kuće kako bi sam slijedio najučinkovitiju putanju kretanja.

Mašina za pranje rublja WW6000 ima moderan izgled, veliki i pregledan zaslon, a korisnicima nudi veliki kapacitet pranja uz vrlo malu potrošnju električne energije. Ima mogućnost pranja pet kilograma rublja za 59 minuta, kao i uklanjanja mrlja s tkanine bez korištenja kemijskih izbjeljivača. Jednostavno održavanje čistoće rublja i brigu o tkaninama omogućuje veliki bubanj i Eco Bubble tehnologija.

Većina ovih uređaja je opremljena digitalnim inverter motorom koji omogućuje veliku uštedu električne energije, na koji Samsung nudi desetogodišnju garanciju. Novi modeli Samsung pametnih kućanskih uređaja već su dostupni na našem tržištu, osim Powerbota koji se očekuje u rujnu.

NO COMMENTS