SAMSUNGOV USISIVAČ POWERBOT SA 10 SENZORA I DIGITALNOM KAMEROM

0
426

Tehnologija nam olakšava život na svakom koraku, a život kod kuće nije ništa drugačiji. Potencijal stvaranja umreženih uređaja koji pružaju veću kontrolu je zaista velik, a Samsung digitalni uređaji prednjače u toj revoluciji.

Tepih koji se probudio

Selidba je u većini slučajeva stresna, a samo malo nespretnosti pri raspakiravanju može dodatno pogoršati stvari.

Zadnje što želite prije neposrednog posjeta vaše majke u vaš novouređeni dom jest blatnjavi otisak stopala na tepihu ili prosuta riža na podu.

Nedostaje vam još jedan par ruku kako bi sve obavili na vrijeme? Srećom, Samsung je uvijek na usluzi, zahvaljujući naprednoj tehnologiji i dizajnu koji obavljanje kućanskih poslova čini lakšim i intuitivnijim.

Usisavač Powerbot VR9000 je izvrstan primjer napredne tehnologije i dizajna. Spojili su staromodni ručni rad s inteligentnim Powerbotom, usisavačem na daljinsko upravljanje i načinima rada koji omogućuju čišćenje na mjestu, ali i vizionarsko mapiranje podloge. Powerbot je savršen spoj tehnologije i inteligencije.

Koristeći deset ugrađenih senzora i digitalnu kameru, VR9000 mapira vašu cijelu kuću i stvara najbrži i najdjelotvorniji način čišćenja svih podova.

Korištenjem kontrole za čišćenje na mjestu možete precizno usmjeriti Powerbot na prljave kutove. Osim toga, on će s lakoćom očistiti prašinu s teško dostupnih mjesta.

Pored četiri stila čišćenja, dva načina za postavljanje rasporeda i senzora za prašinu, pred VR9000 možete postaviti bilo koji izazov, od teških do jednostavnih.

NO COMMENTS