Donosimo vam fotografije stana koji se nalazi na vrhu jednog od tornjeva u Moskvi. Ima prekrasan suvremeni dizajn i puno prirodnih materijala, uključujući i hrastovo drvo na stropu i podu.

Dnevni boravak ima lijepu paletu boja koja se sastoji od nijansi smeđe i bijele. Plava se koristi kao akcent boja. Možete vidjeti velike bijeli kauč i nekoliko bijelih jastuka. Smeđi polirani stol se stapa s bojom stropa i poda. Iz tog dnevnog boravka, možete gledati kroz velike panoramske prozore i vidjeti lijep pogled na kozmopolitski grad.

Kuhinja ima sjajne bijele fronte. Bijeli gornji element čini lijep kontrast sa smeđim mozaik pločicama na zidu. Bijeli kuhinjski otok ima svoj bar stol. Mali bijeli stol za objedovanje okružen je također sa četiri bijele stolice.

Gostinjska kupaonica nalazi se unutar dnevne sobe. Ima elegantne mramorne pločice na zidovima i podu.

Postoji samo jedan unutršanji zid u cijelom stanu i on odvaja dnevni boravak od spavaće sobe. Krevet je prekrivena bijelim plahtama i bijelim pokrivačem koji se stapa  s bijelim uzglavlja. Bijeli strop i smeđi ormar odgovara paleti boja koja se koristi u dnevnoj sobi. Elegantni luster visi iznad kreveta. Jedan dio zida je od stakla, tako da možete vidjeti u spavaću sobu iz dnevnog boravka.

Garderoba ima više polica, ladica i čvorova za vješanje odjeće, cipela, torbi i nekoliko drugih stvari. Ona također pomaže stanarima zadržati cijeli stan uredan i bez nereda.

Komentari

comments

Ambyenta namještaj