SILIT POSUĐE U PONUDI TRGOVINE HOME PREMIUM MEĐUGORJE

0
1144

SILIT je lider u proizvodnji posuđa sve od 1920. god.

Ono po čemu se SILIT-ovo posuđe izdvaja od posuđa drugih brendova je revolucionarni SILARGAN “Made in Germany” , funkcionalna keramika koja bez pora oblaže površinu posuda čime se sprječava izravan kontakt hrane sa niklom u stjenkama istih, te namirnice zadržavaju punoću okusa i prirodnu aromu.

Odlike posuđa izrađenog od Silargana :

*Neporozne površine
*Teži nego čelik
*Bez nikla
*Idelno za osobe sa alergijama
*Europska kvaliteta

Uz to SILARGAN koji se nalazi na unutarnjim stjenkama posuđa isključivo je tamne boje (crna) što omogućava brže širenje topline, skraćuje vrijeme pripreme obroka i time pomaže pri uštedi energije.

Također, u njihovoj ponudi se nalazi i visokvalitetno posuđe od inoxa.

 

4-DIJELNI SET LONACA ZA KUHANJE SILIT

4-dijelni set lonaca s visokokvalitetnim staklenim poklopcima. Izrađeni su od nehrđajućeg čelika, sive boje, poznate marke SILIT.
Perivi u perilici posuđa te su pogodni za sve vrste štednjaka, uključujući i indukcijsku ploču.

SET LONACA ZA KUHANJE QUADRO RED SILIT

4-dijelni set lonaca za kuhanje, poznate marke SILIT, izrađen je od visokokvalitetne keramike, neobičnog kvadratnog oblika. Kuhanje u ovim loncima bit će pravi užitak.

SET LONACA ZA KUHANJE VITALIANO ROSSO SILIT

4-dijelni set lonaca za kuhanje, poznate marke SILIT, izrađen je od visokokvalitetne keramike. Posude su pogodne za kuhanje na raznim pločama (indukcijske, halogene ili plinske), imaju praktične poklopce od kvalitetnog stakla.

WOK TISCH UND PARTY SILIT

Keramička WOK tava Ø 36 cm, otporna na grebanje. Pogodna je za sve vrste štednjaka uključujući i indukcijsku ploču.

Posuđe SILIT proizvedeno od najkvalitetnijih materijala, vrhunskog dizajna i svih boja možete pronaći u trgovini Home premium Međugorje, smještenoj u Prodajnom centru Mališić.

NO COMMENTS