SKANDINAVSKA ELEGANCIJA I MODERNO PROJEKTOVANJE

0
1755

Ovaj projekat je moderan i dolazi s elegancijom na skroman i čudan način. Uz korištenje tople rasvjete i avangardnog namještaja, ovo malo potkrovlje je više nego što se čini: njegov izgled je luksuzan, ali i istinita elegancija nalazi se unutar ovih zidova.

Ćoškovi i tupi rubovi mogu biti teška stvar za zaobići kada je ograničen prostor, ali srećom ovo potkrovlje ima klasičnu kombinaciju tamnih podova i svijetlih površina. Budući da postoje neobične izbočine u zidu, viseći ukrasi su nepotrebni. Umjesto toga, slike, svijeće i sve ostalo su postavljeni na pragovima.

Kuhinja sadrži crne stolice za blagovaonicu, a one čine ukusna igru ​​boja zajedno sa metalnim i srebrno toniranim namještajem (hladnjak, pećnica, sudoper, itd). Jedan prozor ispred sudopera je izravno suprotan prozoru u dnevnom boravku, čime se osigurava dovoljan izvor svjetlosti.

Knjige, ukrasne figure i ostale sitnice ispunjavaju svaku pukotinu i procjep, a geometrijski rubovi čine organizaciju i uređenje prilično kreativnim.

Dnevni boravak je mirno i smirujuće područje s bijelim krznenim sagovima i drvenim namještajem i podovima.

Možda najinventivnija prostorija u stanu je kupaonica, gdje su čak i vanjski zidovi jedinstveni.

Spavaća soba je mala, ali svijetle boje zidova i posteljina učinili su svoju ulogu da oslobode prostor.

Pogledajte na fotografijama ispod sve prostorije u stanu.

 

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY