Proteklih nekoliko dana, temperature su bile nevjerojatno visoke, pa bi nam malo snijega svakako prijalo, a posebno ako se nalazi u visokom švicarskom selu …

Šarmantni Grand Hotel Zermatterhof djeluje kao idealno mjesto za odmor, opuštanje i hlađenje, a smješten je u srcu Zermata, popularnog švicarskog planinskog odmarališta na boku vrha Matterhorn.

Alpinske tradicije i suvremeni modernizam su ovdje predivno pomiješani, a ski stane duže od 300 kilometara su vam na raspolaganju, zajedno sa stazama za pješačenje zbog kojih će vaš odmor ovdje biti nezaboravan. Mi već možemo sebe zamisliti kako pijuckamo konjak ili toplu čokoladu pored kamina i vatre koja pucketa.

Lokacija Zermata je zaklonjena od vjetra, pa je stoga ovaj hotel zaštićen konstantno od svih vremenskih uvjeta, a nudi vam 77 predivnih soba i apartmana. Ovaj hotel je redizajniran 2002.godine i sada ima nešto moderniju estetiku, koja je ispunjena suvremenim pogodnostima, ali u isto vrijeme, njegove sobe odišu toplom i udobnom atmosferom, koja gostima daje mogućnost uživanja u pravom alpskom odmoru.

Kratka avantura u planinskim predjelima svakako zvuči zabavno, ali vjerujte nam da ćete ogladnjeti od svog tog svježeg zraka i pješačenja. Samim tim, trebat će vam savršeno mjesto za večeru, a ovaj hotel vam nudi Brasserie Lucy i još nekoliko opcija koje će zagolicati sva vaša osjetila svojim brojnim delicijama. Želite li osjetiti malo zime?

PRIKAŽI
SAKRIJ